Opis

Opis izdelka

Prednosti izdelka

Enostaven Za uporabo: Enostavno povežete kratek ali pretrgane verige na želeno lengthwithout uporaba drugih orodij.Strukturiran tako, da proizvaja močan oprijem z nežnim obratom majhen izvijač.

Nasveti: Če uporabljate, pridržite manjši honorar izdelka z roko za lažje fiksiranje verige v položaj.

Visoka Kakovost: izdelek je odporna proti koroziji black oksida konča.Kovane in toplotno obdelanega jekla čeljusti, 4,5 mm debel, zagotoviti največjo moč in življenjsko dobo za verige tightener.

Enostavno: izdelek ni velika in lahko fit lepo v toolkit brez prevzemu prostora.In v primerjavi z uporabo klešče in žice za vlečenje verige, to orodje je popoln partner v verigi, ki lahko povežete verigi bolj enostavno in varno.

Pogosto se Uporabljajo: verigi tightener ni primeren le za zamenjavo verige motornih koles, pa tudi za zamenjavo verige drugih kmetijskih orodij, kot so žanjice.

Tehnični podatki

Material: Ogljikovo jeklo

Barva: Barvo Naključno

Teža: 443g

Package contens: Verižno povezovanje orodja za reller verige*1

Izdelkov Prikaži

O ladijski

1. Dostava Po Celem Svetu. (razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Naročila se obdelujejo v času, ko je plačilo potrjeno.

3. Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Dostava časi se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic.

5. Če ne prejmete vaše blago v roku 40 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali blaga in dobili nazaj v najkrajšem možnem času

6. Po plačilu, Vsezate.si traja približno 12-48 ur za potrditev varnost financiranja kanal.Po odobritvi paket, ki bodo dobavljeni v roku 3 dni.Ladje iz Kitajske Vsezate.si.Ko paket prispe v vaši državi, lahko preverite, ali sledenje podrobnosti na vaši lokalni poštni spletni strani.

Sledi: https://www.17track.net/en.

Glede povratne informacije

Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Torej, če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite "pregled", najlepša hvala.

Če imate kakršna koli vprašanja, se najprej obrnite na nas.Pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo, kontaktirajte nas za boljšo rešitev.Vam bomo odgovorili na vsa sporočila v najkrajšem možnem času.hvala za vašo potrpežljivost.

Dodatne Informacije

Vrsta Klešče & Odstranitev Orodje
Barve naključno barvo
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5