Opis

Opis izdelka

Specifikacija

Velikost: 28 cm

Barva: kot prikazano

Material: konoplja vrv + svileno krpo

Funkcija

Šopek Velikost: Cvet glave, premer: 11inches/28 cm.Višina je približno 28 cm.Premer je približno 26 cm.Dolžina Ročaja je približno 11 cm.Skoraj popoln, kot je poroka holding šopek.

Realno Material: iz visoko kakovostne svile, varno in brez vonjav, naše umetne sončnično šopke poglej realno, z živimi barvami in zanimivih oblik, ki vas prosimo za vaše oči, naj ga uživajo v prosti čas in se počutijo sproščeno.

Večni Cvet: Umetni ji nikoli ne bo umrl in ostaja le kot svež izgled in lep ves čas.Ste dont imajo skrbeti, da nimajo časa, da voda njih, so odlična alternativa za žive rastline, in tudi veliko okraske za dekoracijo.

Popolna Poroka Poročni Šopek: To poročne holding šopek rož je kot nalašč, kot poroka holding šopek, nevesta družico šopek, poročno dekoracijo cvet, partija, cerkev in dom dekor.Ta šopek sončnic živo realno in dobro narejen, je tudi super za stranke, salonu, spalnica, na vrtu, okenski polici in vsak drug kraj, ki ga želite okrasite, izgleda naravno in lepo.

Toplo Obvestilo: Sončnično glave lahko stisnemo zaradi ravno pakiranje in dolgo prevoz, lahko uporabite sušilnik za lase z nežno veter in postavljamo jih nekoliko, da bi jim pomagali obnoviti obliko, ali pa jih samo za 2-3 dni pred njihovo uporabo.

Pakiranje seznam

1pcs simulacije ima cvetje

Dodatne Informacije

Priložnosti poroka
Vrsta Umetni Sončnično Šopke
Feature1 Umetni Sončnično Šopke
Cvet Slog Šopek Rož
Blagovna Znamka Hokerbat
Feature5 poroka dekor
Feature3 Nevesta Holding Šopke
Razvrstitev Umetno Cvetje
Material Svila
Feature4 Družico Šopke
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela Umetni Sončnično Šopke
Slog Cvet
Feature2 Ponaredek Rumeni Cvet

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5