Opis

Opis izdelka

1 Nastavite Akvarel slika Knjiga Multi-funkcionalne Proti bledenju 20 Strani za Vrtec Grafiti Knjige, Risanje Knjiga

Specifikacije:

Featuring svetlo barvo in čudovit videz, otrok bo imel nor na ta izdelek.Zaradi lastne pigmenti, ta risba knjiga je zelo enostaven za uporabo.

Grafiti slikanica razvija otrok roko oči usklajevanja in hobiji, pomagal razviti svoje sposobnosti za risanje in barve priznanje sposobnosti, in razsvetli jih, o umetnosti.

Pisane barve knjiga je narejena iz visoko kakovostnega papirja materiala, zabavajte igranje brez skrbi.Dejavnost knjige za otroke je idealna nered-brezplačno uvod v sliko, ki je neverjetno enostaven za uporabo.Preprosto mokro čopič, navlažimo barve palete, in izpolnite slike.

Dolžina tega izdelka je 18 cm, širina je 13 cm in višine 1 cm.

Izobraževalne risanje knjiga je primerna kot roman darila za otroke za rojstni dan, Božič, Dan Otrok, praznikih in drugih priložnostih, ki Jih lahko uporabite te vode pero, kolorit knjigo doma, v razredu ali na prostem, ki se lahko razvije otrok zanimanje za slikarstvo.

Ime Izdelka: Risanje Knjiga

Značilnosti: Različne Teme, Žive Barve, s Pigmentnimi

Velikost Podrobnosti:

L: 18 cm/7.09", W: 13cm/5.12", H: 1cm/0.39"(Pribl.)

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Paket Vključuje:

Slog A/B/C:

1 x Risanje Knjigo (20 Strani)

1 x Čopič

ali

Slog D/E/F/G/H:

1 x Risanje Knjigo (20 Strani)

2 x Čopiči

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5