Opis

Opis izdelka

KAJ BOSTE DOBILI - paket vključuje 18 paketi 6 barva indeksne kartice, 3 paketi 50 v vsaki barvi, skupno 900 listov, ki so na voljo v različnih barvah, da bo ustrezala vašim potrebam.

MULTI COLOR - indeksna kartica prihaja v 6 barvah, roza, modra, vijolična, oranžna, zelena, rumena, veliko barv omogočajo uporabo v različnih pogojih, lahko uporabite različne barve za opombe, oznake in točko razvrstitev.

FIT VELIKOSTI - Vsak indeks kartico ukrepi za 7,5 x 12,5 cm / 3 x 5 palcev, prave velikosti in kot nalašč, da so majhen, lahek in enostaven za prevoz, lahko jih postavite v vaš plašč žep, jeans žep, torbico in torbico.

ENOSTAVEN ZA UPORABO - Teh indeksne kartice imajo plastično ohišje, ki je zaščitena in nepremočljiva; spirala zavezujoče obroč omogoča vam, da vklopite strani gladko in vam ponuja dobre izkušnje.

VEČNAMENSKO UPORABO - Super za proučevanje, pri čemer se ugotavlja, označevanje seznamov, ustvarjanje flash kartice, snemanje recepti, in še več, veliko za pisarniške in šolske potrebščine, odlična za preizkus prep osebne izjave, predstavitve, opomnik kartice, in še več.To je veliko darilo za družino in prijatelje.

Barva:multicolor

Material:Papir

Vsebina Paketa:

18 X 6 colour index kartic(3 paketi 50 v vsaki barvi, skupno 900 listov)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5