Opis

Opis izdelka

Dropshipping podporo in Wholesaling.

[Vključuje] : Boste dobili 60pcs trdo plastično kartico rokave in 100 kozarcev jasno, mehko rokave .Velikost vsake plastične kartice imetnik je 77x101mm.Velikost jasno, mehko rokavi je 67x95mm.Količina, ki lahko izpolnjujejo tudi svoje različne kartice, potrebe po varstvu.

[Dvojno Zaščito] : Ti baseball kartico ščitniki so narejeni iz kakovostnega trdega PVC materiala, ki je čvrst in vzdržljiv, in težko, da bi prekinil.Prostor ob odprtju kartico sim je majhna, jo lahko brez težav dal kartice ali športne kartic znotraj.Jasno, mehko kartico rokavi, lahko učinkovito ščiti kartico pred obrabo in praske.

[Shranjevanje in Zaščito] : Naše pregleden baseball kartico rokave, ki lahko shranjuje in varuje vašo kartico ter pred praskami, maziva in voda.Prav tako lahko zaščitite kartico iz izginja in razbarvanje.Zmanjšanje udarci in poškodbe na kartici maksimalno in obdržati svojo zbirko kartice nedotaknjene, in jih je mogoče uporabiti za dolgo časa.

[Enostaven za Prevoz] : plastični trgovanje za kartico sim je lahek in zmerne velikosti.Lahko preprosto dal kartico v žepu, nahrbtnik, torbico, ali aktovko.Trdega materiala ne bo kartica bend, tako da ga lahko nosite z zaupanjem.

[Široko Uporabo] : baseball kartico težko rokavi se lahko uporablja za zbiranje najbolj vrste kart, kot so športne kartice, igre kartic, vizitk, ali kartice, itd., in obdržati čisto in urejeno.Zaščitite vaš najljubši kartice izredno obsegu.

barva: prozoren

Material: PVC+plastike

Vsebina Paketa:

60 x Trdi imetnika Kartice

100 x Mehko Rokavi

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Vsezate.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Vsezate.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5