Opis

Opis izdelka

Trgovina na drobno Coation Merilnik Debeline 0-2000UM Barve Debeline nanosa Tester Avto Prevleke Merjenje Orodja za Avtomobilsko Barvo DFT Meter [Auto Bere Jekla in Aluminija]Premazom, Barve, debelina profil Zasnovan z dvojno tehnologijo, nedestruktivne Debelino Prevleke Tester traja delo od testiranje površinski premazi z zagotavljanjem avtomatičnega priznavanja za obe železnih in neželeznih materialov.

[Koristno, Vsestranski Merilnik za Številne Aplikacije] kot Nalašč za preverjanje avto slikarstvo debeline checker, kot rabljenih avtomobilov barve, prašno lakiranje, eloksiran aluminij, kopalniške opreme, kolo okviri, stadion sedežev, na prostem lope, pohištvo, swing garniture, omare in omarice, računalnikov, naprav in igrač.

[Avtomobilske opravljajo na rabljeno vozilo, prihranite denar] Včasih telo trgovin naredil veliko delo skriva vizualno vse, kar ni mogel povedati nam, da je avto bil vpleten v težkih zruši.Preverjanje avto barve, da poskrbite, da vsak ukrep, ki je približno enake debeline barve na to, da pri nakupu rabljenih vozil.

[Enostaven za Branje Zaslona]Barva globina, debelina profil z velikim Zaslonom zaslon prikazuje kovina tip, delovni način, številka, stanje baterije in natančnost bodisi v µm ali mils enot.

Značilnosti:

1.Funkcije: Samodejno umerjanje, podatki držijo.Mini velikosti, z LCD zaslonom.

2.Merilno območje: 0-2000UM.Ločljivost: 0.01 mm/1mil.Natančnost merjenja: +/- (3%+1UM).

Ločljivost: 0.01 mm/1mil

Merilno območje: 0-2000UM

Natančnost merjenja: +/- (3%+1UM)

Napajanje: 2pcs 1,5 V AAA baterije(niso vključene)

Obratovalna temperatura: od -10 stopinj Celzija do 50 stopinj Celzija

Velikost: (Približno) (LxWx debel) 110x52x25MM/4.3x2.04x0.98inch

barva: bela/črna

Material: ABS

Vsebina Paketa:

1 x barva debelina profil

6 x Kalibracijo stanja

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska
Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka FGHGF

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5