Opis

Opis izdelka

Opis:

Preverite ventil za bazen črpalka deluje samodejno in plošča se odpre pod pritiskom tekočine, ki teče indirection.Ko tekočina, ki se pretaka v nasprotni smeri, tlak tekočine in telesno težo disk delajo skupaj, da velja za sedež, da se prekine tok.

Specifikacije:

Ime izdelka: Pregledna vidno preverite ventil

Izdelek material: ABS+PVC

Vmesnik velikost: o 63MM/2.48 v

Teža izdelka: o 620g

Uporabo izdelka: Nameščen v vodne črpalke, vtičnice, preprečiti vode, ki se stekajo nazaj, in poškoduje črpalko krilnega

Seznam Vsebine:

Bazen check valve, *1pcs

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Praktična Orodja - Bazen Check Valve 2 cm Nameščen na vodne črpalke vtičnico.Preprečiti vode, ki se stekajo nazaj, in poškoduje črpalko impeler.To je treba imeti opremo za bazene.

2.High-class Materialov - Preverite Ventil Bazen 2 Palca podporo za dolgoročno uporabo.Izdelani iz kakovostne ABS in PVC materiala.Visoke temperature in korozijo uporov.

3.Visual Pokrov - Preverite Ventil Za Bazen 2 Palca Jasno, blokirani nečistoč v protipovratni ventil.Snemljiv prozoren pokrov design.Pretok tekočine, je mogoče opaziti.

4.Praktične delovne načelo - Preverite ventil za bazen črpalka deluje samodejno in plošča se odpre pod pritiskom tekočine, ki teče indirection.Ko tekočina, ki se pretaka v nasprotni smeri, tlak tekočine in telesno težo disk delajo skupaj, da velja za sedež, da se prekine tok.

5.Enostavno Namestitev - Bazen Protipovratni Ventil.Enostavno namestitev - bazen protipovratni ventil.Preverite ventil vstopnih/izstopnih sprejme 2-palčni moški/British univerzalni vmesnik.Samo nanesite lepilo enakomerno ko nameščate.

Dodatne Informacije

Struktura plug
Material Plastični
Je Pametno Napravo NO
Poreklo Celinska Kitajska
Certificiranje WEEE

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5