Opis

Opis izdelka

QED Cestno Kolo mm Crankset P505 Spider-na podlagi Moči Meter

QED cestno kolo mm crankset sprejme SNEMAJTE vretena, ki je združljiv z večino dnu oklepajih.V 7075 zrakoplov-razreda aluminija, zaradi česar je teža le 665g.To dosega izvrstno ravnovesje med togost, teža in vzdržljivost z II-GEN votlih tehnologije in sestavni design.

ⅱ - GEN VOTLIH mm CRANKSET TEHNOLOGIJE

QED ročice je narejen iz ultralahkih 7075 zrakoplov-razreda aluminija, ki sprejme II-Gen top trojni votlih načrta za krepitev strukture.V ročice je celostno oblikovana z uporabo natančno CNC in globoko vrtanje tehnike.Vertikalni togost QED ročice je 12% močnejši.

ZELO ZDRUŽLJIVA, TRD, SVETLOBI SNEMAJTE VRETENA

QED vreteno je iz 7050 zrakoplov-razreda aluminija.Večji premer oblikovanje SNEMAJTE je lažja teža boljšo togost in bolje nepremočljiva uspešnosti, od skupno 24 mm jeklena vretena.

QED mm crankset P505 spider-na podlagi moči meter odmori verižnik omejitev in se lahko prilagodijo tako 110BCD 4-roko in 5-arm verižnik.

CELOVITO & NATANČNO ZBIRANJE PODATKOV

Boste lahko izvedeli vaše poganjati stanje in jahalne sposobnosti znanstveno.Merilnik moči bo zbiral podatke o vašem moč, kadenca, levo in desno ravnotežje, navor za učinkovitost in poganjati gladkost, da bi vam pomagali doseči zastavljene cilje.

Uporabi top razred merilnik sev.Popolnoma avtomatsko kalibracijo opreme, F1 razred standard teža visoka natančnost umerjanja.

Funkcija natančen algoritem in opravili strogih testov.Merjenje moči ostaja zanesljiv v številnih težkih pogoj testi.

SUPER ENOSTAVNO KALIBRACIJO DELOVANJE

Samodejno umerjanje: smart auto-kalibracija brez operacije.

Backpedal kalibracijo: backpedal 5 ciklov za nastavitev umerjanja.

Ročno kalibracijo: podpore APLIKACIJE kalibracijo in kolo, računalnik, nič kalibracijo.

*QED P505 spider-na podlagi moči meter mm crankset podpira vse zgoraj; medtem ko QED P325 dvojno stranicami ročice moči meter podpira le ročno kalibracijo.

ODLIČNO ZDRUŽLJIVOST Z NAPRAVE IN APLIKACIJE

Združljiv z različnimi ANT+ in Bluetooth naprave, lahko priključite večje blagovne znamke kolo računalniki, tako kot Magene, Garmin in Bryton, itd.in usposabljanje Programi, kot sta Onelap, OnelapFit, Zwift, itd.tako, da lahko zapis podatkov v več vmesniki za eno vadbo.

Dodatne Informacije

Uporaba Cestna Kolesa
Kategorija Verižno Kolo
Material Aluminij zlitine
Blagovna Znamka Magene
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5