Opis

Opis izdelka

Večno Inkless Svinčnik: razlog Za to inkless kovinski pen lahko zapišemo brez ostrenje nož ali črnila je, da konico peresa rubs na papirju, zaradi česar zlitine, kovinski molekule razpadejo, in ostanejo na površini papirja, na inkless pero se lahko uporablja za večino dokumentov.Ne glede na temperaturo ali vremenske pogoje, je lahko vodijo rokopis za dolgo časa.

Visoka kakovost materiala: Je majhna in ima podobne barve na navadni svinčnik, in pisanja je gladka.Rokopis je tudi enostavno izbrisati z radirko.

Trpežne in trajne: v izbrisljivi pero lahko uporabite stisnjeni nasvet za zamenjavo do 100 konvencionalna svinčniki brez ostrenje ali spreminjanje vodi;, Da vam pomagajo skrajšati čas za ostrenje ali dolivanje, smo vključili 6 zamenljivi nasveti za vas.

Prenosni Inkless Pero: Zagotoviti udobno pisanje, ni treba skrbeti za črnilo prekinitev.Non-slip pero, držalo, trmast pero, držalo, udoben oprijem.Eleganten in prefinjen dizajn.

PRAKTIČNA DARILA - Teh kovin, inkless pisni obliki pisala se lahko uporabljajo kot praktična darila za otroke, dijake, študente, učitelje, prijatelje, itd.in se lahko uporablja kot darila za pomembne praznike, kot so Božič in Novo Leto.

Material:plastika

barva:Barvno Fotografijo

Vsebina Paketa:

12 * Inkless Svinčniki Večno

6 * zamenjajte konico peresa

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5