Opis

Opis izdelka

Pozdravljeni!Dobrodošli v naši spletni trgovini!

Kakovost je prvi z najboljšo storitev.stranke vse so naši prijatelji.

Modno oblikovanje,100% Čisto Nov, visoko kakovost!

Avto Desk Prenosni Računalnik Tabela Volan Univerzalni Prenosni Jesti Delo Piti Kavo Držalo Sedeža Pladenj Stojalo Auto Dodatki ime Proizvoda: Avto laptop stand prenosni desk Material: ABS Barva: Črna/ siva Vrsta: Avto-styling Primerna: Univerzalna za vse avtomobile Značilnosti: 1. Avto restavracija, dober pomočnik za dolge razdalje vožnje, primerno za dajanje zvezke, hrane ali pijače. 2. Vzmetenje strukturo, ni podporo na spodnji del namizja, in noge so prosto. 3. Na volanu, prvi častnik položaj in zadnji položaj, ki lahko dajo. 4. Je spretno uporablja majhen prostor avtomobila, da je avto čist. 5. Enostavno prilagoditev kota in višine za več uporablja in držo. 6. Ergonomski ročaj, dva prsta lahko zaostrili, enostaven za namestitev in uporabo, ženske lahko preprosto upravljate.Opomba: slike so samo za referenco.Dejanskega izdelka prevlada.Vaše zadovoljstvo je naša najpomembnejša skrb.Prosimo, da nas kontaktirate, da se bolje odpravite vse težave, preden zapustijo vse nevtralne ali negativne povratne informacije.Najlepša hvala!Package: 1pc/naročila

O povratnih informacij:

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, kot tudi podrobne 5-star naročanje ravni.Po tem, ko prikazuje screenshot povratne informacije, vam bomo dodaten 5% popust pri naslednjem naročilu, prosimo, obrnite na nas pred naslednjo plačilo.

Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas preko Vsezate.si novice in bomo poskušali naši moči, da reši problem.Brez komunikacije z nami, prosim, ne pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije.

Dodatne Informacije

Postavka Premer 42inch
Element Širina 28inch
Postavka Dolžina 42inch
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Poreklo Celinska Kitajska
Avto laptop stand prenosni desk paket 1pc/naročila
Avto laptop stand prenosni desk barve Črna/Siva
Posebne Funkcije avto steklenico imetnika
Postavka Višina 28inch
Avto laptop stand prenosni desk funkcija Prenosni dri
Postavka Vrsta Pijače Imetnikov
Element Teža 0.6kg
Ime Modela F055
Vrsta Materiala Abs

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5