Opis

Opis izdelka

Če imate interes ali vprašanja, vas prosimo, da se obrnete ali WhatsApp nam kadarkoli:+8618617095820

O ladijski promet in logistika:

1, Prosimo, upoštevajte, da logistiki sledenje podatkov ni na voljo, če uporabljate pošiljke "Cainiao Super Gospodarstvo Globalno", "Cainiao Hitrem Gospodarstvo", ali "Cainiao Super Gospodarstva" z logistično podjetje.

2, Če ste zaskrbljenost dostava hitrost ali skrbi, da vaš paket lahko izgubili z logistično podjetje, boste morali izbrati "Vsezate.si Shranjene Dostava" ali "Vsezate.si Standardna Dostava" ki lahko gurantee čas dostave in bi odškodnino ko parceli izgubil..

Tam je model telefona seznam spodaj si lahko upoštevajte, ali se obrnite na našo customer service, za katerega model telefona in barvo, ki vam je všeč.Hvala!

DIY ročno primeru telefon:

Vrste Opomnik: telefon primeru je prikazana na iPhone 12. Ne moremo, da posnamete fotografije ali videa na vsak model telefona, enega po enega, saj so tako veliko telefonov na trgih..Prosimo, upoštevajte, da se fotoaparat luknjo položaj se razlikuje glede na različne modele telefonov.Poleg tega bi bilo treba malo barva razlika vpliva na zaslon in kamero..

Kupci morajo prebrati ta:

Vsaka izmenjava ali vračilo ni podprta v naši trgovini, razen kakovost problem razloga.Vendar se lahko obrnete na servisno službo, če obstajajo kakršne koli vprašanje kakovosti in bomo poskušali rešiti.Prosimo, bodite previdni, da naročite če ste so zelo stroge, z vsako podrobnost primeru telefon.Bomo preverili, če obstaja malo mesto ali nič, in zagotoviti, element, ki je dobro pred poslana.Vendar pa, nekateri matrial ne more izogniti vprašanju in to ni problem kakovosti.Hvala za vaše razumevanje spet!

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska
Design Jewelled, diamond
Vrsta torbica
Združljiv Blagovne Znamke XIAOMI

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5