Opis

Opis izdelka

Opisi Izdelkov

1.Tip: 2pcs Posušene Hydrangea Cvet, Vodja 2.Material: Naravni Posušene Rastline 3.Barva: Svetlo barvo in Surovin barvo 4.Velikost M:Skupna dolžina približno 40-45 cm;Dia cvet 12-14 cm

Značilnosti Izdelka

1.Kot nalašč za Dom Dekor,tla,vrt,jedilnica,hotel,trgovina,poroka itd., kjerkoli želite cvetovi okrasimo.Čudovito darilo za materinski Dan, Valentinovo, rojstni dan in druge posebne dogodke. 2.Vzdržljivost, lahko se uporablja neprekinjeno več kot eno leto, ne velja sezonska omejitev, običajno ne zbledi. 3.Dodajte umetniški atmosfere na življenjsko okolje in da bivalnem okolju, bolj polnega okusa. 4.Prosimo, ga postavite v suh prostor, ne postavite ga na vlažno mesto, suho cvetje je treba dihanje.postavite v toplo sonce nekaj ur, plume dejansko bo fuller znova .

Temno Zelena

Zelena

Več Fotografij

Package Proizvodnje

Opomba

1.Cvetje zlahka pade malo, ko stresemo jih, pazite, da kupujete če ste um. 2. Prosimo, upoštevajte, da vse velikosti in barv, lahko so malo odstopanje za ročno merjenje in zaslon. 3.Nasveti: postavite na toplo sonce 1 uro, plume bo fuller spet prej.

Dodatne Informacije

Vrsta Hydrangea, 2pcs /kup
Številka Modela 20901-1
Razvrstitev Posušeno Cvetje
Poreklo Celinska Kitajska
Ime Posušene Hydrangea Cvet Glave
Priložnosti poroka
Skupna Dolžina 40-50 CM
Cvet Slog Šopek Rož
Material Rattan
Blagovna Znamka PAMPE TRAVO MISLEC
Slog Cvet
Opomba Ne Vaza

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5