Opis

Opis izdelka

Glavni Opis

Ime Izdelka:Motorno Kolo Krmiljenje Blažilnik

Pogoj:100% Čisto Nov Visoko Qualit Značilnosti Izdelka: 1. Popolno dušenje sistem upošteva hitrost-občutljive tehnologije;

2. Pomaga ohranjati nadzor in zmanjša utrujenost;

3. CNC Strojno obdelani visoko kakovostnega aluminija;

4. Ultra natančnost stroj, rezano za super lahki gradnje, visoke natančnosti in kakovosti;

5. Izdelani iz trpežnega aluminija za izjemno moč;

6. Enostavna Namestitev, brez spremembe potrebne;

7. Anti-oksidacijske in dolgo trajajo.

8. V amortizerji so popolnoma nastavljivi in se lahko prilagodi v 22 pozicije, tako da se bo položaj za vsakega kolesarja.Twin-cev objemka zagotavlja, da vpenjanje sile cevi objemka ne zapirajte se bat.Dušik pod tlakom toplote širitev rezervoar preprečuje oblikovanje zračnih mehurčkov.No prah bodo mogli priti v s trojno funkcijo tesnila, ki zagotavlja, da prah ne more vpisati in olje ne more izhod.

9. Usmerjevalni blažilnik zmanjšuje tovrstna tveganja na najmanjšo možno mero.Tank slappers in vibracije so prestregli z dušilec.Kot rezultat imate kolo, ki vodi na način, ki ga vajeni in reagira tako, kot si bi upanje v nepričakovanih okoliščinah.Namestitev Obvestilo:

Po namestitvi, obrnite glavo na zelo prav in zelo levo, da preverite, ali je dovolj prostora za dejavnost krmiljenje blažilnik ali ne.

Preverite, ali so krmilni blažilnik in njegovih kit doseči motocikla ali rezervoarju za gorivo.Če jih ne, ali soba je pomanjkljiva, premikanje krmilne blažilnik vodoravno na ustrezno mesto.OPOMBA 1: barve predstavljene slike se lahko razlikujejo od različnih konfiguracijo sistema spremljanja.Barvna odstopanja se lahko pojavijo.

OPOMBA 2: Ne vključujejo mouting kit

Barva:Črna,Rdeča,Modra,Siva

Paket Je Vključeno :

1 KOS Krmiljenje Blažilnik (Ne vključujejo mouting kit ) Opomba: 1. Barvo izdelka bo 5% različnih iz slike 2. Zagotavljamo trgovini, če jo potrebujete, se obrnite na nas, da bi dobili lastest ceno. 3. Prosimo, poskrbite, da ta del paše za vaš motocikel pred izdajo naročila. 4. Vljudno prosim, da nam svoje pozitivne povratne informacije po prejemu vašega izdelka. 5. Če imate kakršno koli vprašanje ali drugih zahtev za izdelek, vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bi radi pomagajo.POKAŽI SLIKO

Dodatne Informacije

Ime krmiljenje blažilnik
Postavka Dolžina 28cm
Vrsta Materiala CNC
Vgradnjo Univerzalni
Motobike, Da Honda, Univerzalni
Poreklo Celinska Kitajska
Element Širina 9cm
Element Teža 0.42kg
Postavka Višina 4cm

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5