Opis

Opis izdelka

modname=ckeditor

O tej postavki

🌿 Kot NALAŠČ VIŠINA PAMPE TRAVO --- skupna višina naše Pampe Trava je približno 45 CM/17.5", in Posušene Pampe Travo pero del je med 26-30 CM/10.2"-11.8", in okrašene, da se prilega v različne vaze.S pravilno nego, lahko uporabna za let., de

🌿 PAMPE TRAVO VKLJUČUJE --- izbor 60 Kos Pompozno Travo, vključno 15 Kosov belih pampe travo, 30 Kos svetlo bež pampe trave in 15 Kos rjave pampe travo.Pampe Travo Dekor je vzet iz narave.Po naravno sušene, je nestrupeno in neškodljiv.Mehko posušene rože so kot perje ostanejo lepa leto za letom.♡

🌿 TOPLO NOTIC --- Zaradi transporta, posušen cvet šopek lahko izgubili nekaj obseg in fluffiness.Vi lahko postavite Pompozno Travo pod soncem, za nekaj ur, da bi ga puhasto po prejemu element.Normalno je, da o prelivanje ker Pampus Trava je naravno posušena rastlina (Ko je v vazi, Pampe Trava bo v redu in bo trajala 2-3 leta).

🌿EDINSTVENO DEKOR --- Uporablja se za notranjo opremo, boho dekor, urad dekor, minimalistične dekor, poroka dekor, boho soba dekor, država dekor, boho soba dekor, boho dom dekor, trendy soba dekor, bohemian dekor, kuhinja dekor, itd.Lahko uporabite Pampe Travo v razsutem stanju v DIY boho posušen cvet ureditve.Pampe Travo Šopek lahko navedejo tudi kot darilo za festival in rojstnih dni z družino in prijatelji.

🌿KUPITE Z ZAUPANJEM ---- Če imate kakršna koli vprašanja o Pampe Travo med uporabo, vas prosimo, da nas kontaktirate.Zelo smo pripravljeni prisluhniti vašim povratne informacije, vaši predlogi so največje gonilo za izboljšanje kakovosti naših storitev!

🌻【Toplo Nasveti】lahko postavite majhno pampe travo pod soncem za 2~3 ure, da bi plume puhasto.To je normalno o rahlo ukinitev to naravno sušene pampe travo dekor, pri čemer jih iz embalaže.Ukinitev ne bo accur ko dajanje puhasto pampe trave v vazo.

60 Kos bujno in bujne, 100% naravni pampe rastlin, vključno 15 Kos rjave pampe travo, 30 Kos reed travo, pampe in 15 Kosov belih pampe travo.

Naše posušene pampe trava je sladko izbira za vse priložnosti.Doma dekor, boho dekor, država dekor, urad dekor vaš poročni dekor, ali pa jih uporabite za dekor vaš hotel, kjerkoli želite dodati nekaj sladkega dotik, ta pampe trave ne bo pustil na cedilu.

Naši domišljavi trava je bilo skozi dolga pot v temno polje, preden pride do vaše hiše.Tako, ko ste jo dobili, samo da ga ne kadi, tako da lahko nazaj na puhasto.Morda ukinitev nekaterih, vendar pa bi lahko le stresite malo preden si dal v vazo.

Naše pampe travo dekor zahteva nobenega zalivanje, ki bo shranite svoj čas in energijo.Ker je posušeno cvetje, ne kadi, tresenje malo, jo dal v vazo, in boste uživali let lepo in sladko, se prikaže!

Toplo Obvestilo:

1. Ti pampe travo lahko stisnjen, da izgubijo občutek puhasto med prevozom.Prosimo vas, da pampe travo dekor, ki je izpostavljen soncu, ure in ure, da bi bilo puhasto pred uporabo

2.Normalno je, da o nekoliko padli zaradi narave svojega naravnega posušene rastline.Prelivanje bo minimalno enkrat postavite puhasto pampe v vazo.Boste lahko občudovali šopek za več let.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska
Specifične Uporabe Je Za Izdelek boho dekor
Razvrstitev Umetno Cvetje
Barve pampa
Vrsta izdelka fleurs sechees
Priložnosti Nazaj V Šolo
Slog Cvet
Vrsta Sivka
Cvet Slog Stamen
Številka Modela Doma Dekor
Enota Šteje 60pcs
Material Bombaž

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5