Opis

Opis izdelka

DMX100 LED Trak DMX Dekoder DMX LED Krmilnik Zatemnitev; DC5~24V; Izhod:5A*3channels, Ven moč:5V:

Ime: LED Trak DMX Dekoder

Model: DMX100

Summarization

V DMX dekoder sprejme advanced micro kontrolne enote, ki jih prejme standard DMX-512 digital control signal, ki se pogosto uporablja v in transformes v PWM signala za pogon LED; pristanišču DMX signal ima zaščito pred udarom strele ukrepe, medtem ko obremenitev izhod je nad-trenutna zaščita vezja; lahko priključite DMX dekoder z DMX digitalne konzole za doseganje zatemnitev ali različne spremembe v postopkih.Ne connectied z DMX konzolo, lahko izberete izberite vgrajeni 11 vrste privzeta vzorci z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

Tehnični Parametri

Krmilnik Delovna temperatura: -20-60degree Vhodna napetost: DC5-24V Izhodna napetost: 3 kanal za način Povezave: skupna anoda Zunanja dimenzija: L175 W53 H27(mm) Pakiranje velikost: L180 W58 H58(mm) Neto teža: 300g Bruto teža: 350 g Izhodni tok: Izhodna moč: 5V:

Dotik oddaljena Delovna temperatura: -20-60degree Napajanje način: AAA3 baterij napajalna napetost: 1.5V3 Pripravljenosti poraba energije: 0.015 mW Pripravljenosti tok: 3uA Emisij tok: 10mA Daljinsko razdalja: 15m čas Pripravljenosti: 6 mesecev

1. DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Vsezate.si Standardna Dostava ali Vsezate.si Premium Dostave lahko izbere.DHL, FedEx, TNT, UPS, je hitro,yYou lahko dobili pakete gnome v 5~7 delovnih dni po tem, ko je blago poslala.

2. Če ste mudi o vašem blaga, prosimo, izberite DHL.DHL je hitrejši način.

3. Če vaša država je težko, da se ukvarjajo z carinjenje, vas prosimo, izbira EMS.EMS je najbolj počasi, a zelo dobro za carinjenje.Brazilija, ruska Federacija, Belorusija stranke prosimo, izberite EMS.

4. Naročilo naslov, ki ste ga ponudili na nalog mora biti pravilna.Bomo privzeto pošlji, da bi naslov.Če je naslov, ki ga ponujajo je narobe, prosim, preklic naročila in mesto novo naročilo ponovno.

5. To je kupca dolžnost, da se ukvarjajo z carinjenje in plačati pristojbino za carinjenje, prosimo, bodite pozorni na informacije o sledenju natančno in jasno carinski v najkrajšem možnem času.

6. Vsezate.si Standardna Dostava je majhen paket, kot je Kitajska, Post Air Mail ali Hong Kong Post Zraka parceli, čas dostave je več, morda okoli 30~60days.prosimo, poskrbite, da boste imeli dovolj časa čakati, če se odločite za ta način.

7. Vsezate.si Premium Dostava je hitreje, kot Vsezate.si Standardne Dostave, počasi kot DHL, FedEx, TNT, UPS.

Kaj je Vsezate.si Shipping?http://activities.Vsezate.si/Vsezate.si_shipping.php

To je enostavno poslati v izplačilo, če si dal, da na Vsezate.si.Način plačila na Vsezate.si pls kliknite tukaj

Razen Vsezate.si.PayPal, T/T (Bančno nakazilo), Western Union, itd.

Warmming nasvet: PayPal & Vsezate.si podporo kreditne kartice.

Spoštovani kupci, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, vljudno prosim, da nam 5stars in dobro pohvale!Mi bo zelo vesel, če nam 5stars in dober komentar.To bo koristno za druge stranke!Upam, da bomo lahko naredili več, podjetja skupaj!Bomo poskušali naše najboljše, vam najboljše storitve!Najlepša hvala!

Dodatne Informacije

Številka Modela HM-DMX100
Značilnosti DMX101 DMX Dekoder
Blagovna Znamka HUANUOMEI
Certificiranje CCC, RoHS, ce, EMC
Moč 1W
Napetost 5-24V
Controled Metoda DMX Dekoder
Primerno Osvetlitev dmx LED Luči
Max. Moč Naložiti 1W
Vir Napajanja DC
Material Železo
Daljinsko Razdalja 0
Nihanje frekvence 0
Postavka Vrsta RGB Controler
Garancija 2years
Način Povezave kabel

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5