Opis

Opis izdelka

Velikost Grafikona

Opomba: To je Kitajski velikost v naši trgovini, ki je 2-3, manjšo od NAS, v Evropi, ali drugih zahodnih velikosti.Prosimo, da upoštevate velikost grafikona ali pa nam pišite pred oddaji naročila.Enota: cm

Slike Izdelka

Obstajajo realne fotografije, ki jih je določil proizvajalec.Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno, saj računalniški monitorji niso umerjeni enako.

Jamstva

1. Če niste zadovoljni s točko, da v 14 dneh po prejemu to, prosimo, vrnite jo za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.Vendar pa je treba plačati v naprej in nazaj poštnine.

2. Če element je v okvari po 14 dneh, lahko še vedno pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar pa je treba plačati v naprej in nazaj poštnine.

Dostava Politike

1. Ponujamo Brezplačno dostavo za večjih destinacij.To traja 15-30 Dni za dostavo običajno.Če ne boste prejeli, vaš parcel v roku 30 dni po ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.Če ste močno potrebujejo vašo artiklov, prosimo izberite express dostava metode, kot so EMS, DHL, itd.Morda zaračunal določen znesek pristojbine po postavki " težo, dimenzije, in dostava destinacij.

2. Uvozne dajatve,davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Plačila

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, in TT, Qiwi Denarnice, Webmoney.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo postopek ali DEPOZITNI.

Prosimo, izpolnite vaše plačilo v roku 3 dni po oddaji naročila.Elemente lahko razprodan zaradi plačila zamude.

O Nas

eMart je velik mednarodni spletni cel-prodajalec, ki se nahaja v Shenzhen, Kitajska.Smo predani zagotavljanju odlične cene in kakovost izdelkov strankam iz vsega sveta.

Trudimo se, najbolje, da ponudimo visoko kakovostne proizvode z najnižjo ceno, zaradi česar boste nakupovalne izkušnje vesel & prijetno.Če imate kakršne koli pripombe, vprašanja, predlog o naših izdelki in storitve, vas prosimo, da se obrnite na našo Customer Service.Potrudili se bomo, da ustreza vašim zahtevam.

Dodatne Informacije

Rokav Dolžina(cm) Polno
Starost Starosti 18-35 Let
Sestava Materiala Jopič Vlaken
Postavka Vrsta krilo obleke
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Dolžina Obleke Nad Kolena, Mini
Oblačila Dolžina Redni
Ovratnik Zarezo
Spol ŽENSKE
Slog Urad Dama
Material Poliester, Spandex
Dekoracijo Gumb
Zapiranje Tip En Gumb
Številka Modela QBY20A_20y691

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5