Opis

Opis izdelka

2 Kos Visoko Gostoto Pene Zvočnik Blazine - Zvočnik Izolacije Tipke, Zaslon Akustično Izolacijo Blazine,Studio Monitor Blazine

Vibracije iz vaših zvočnikov za prenos na površinah sedijo na.Si ne sluha, kaj vaših posnetkov resnično zveni kot, dokler ne boste izolacijo vaše spremlja iz svoje površine.Studio monitor izolacije blazine TAKOJ izboljšal natančnost vaše celotno ozvočenje.

Akustične Plošče: zvočne izolacije bombaž povečuje jasnost zvoka in absorbira zvok polje z absorbiranjem prvi odraža zvok.Klin velikost,Namenjen, da imajo do 21 lb, ne da bi spremenili obliko.

Kot nalašč za zmanjšanje odmeva, kot so Studii, Snemalni Studii, Vokal Kabine, Nadzor Sobe, Pisarne, Doma Studios, za Domačo Zabavo, Gledališča, Igralne Sobe in Domače Pisarne.bolj prijeten zvok za učinkovito nadzor neželene reverb in echo.

Izdelani z več konfiguracij, ki vam omogoča premikanje zaslona izolacije blazine v vsestranski paleto koti za najboljšo kakovost zvoka.Izboljšanje natančnosti vaše celotno spremljanje sistem za stabilizacijo in absorbira zvok frekvence, naredil dobro delo na zmanjševanje hrupa in vibracij.

Področje uporabe: To lahko sprejme različne velikosti monitorjev, Odpraviti večino odvečne ravni visokofrekvenčne zvočne valove, stop bas reverberating brez dulling je soundSuitable za Ojačevalniki, Subwooferji, Zvočniki, Polica za Zvočnike, Prenosni Zvočniki, itd.

barva:Črna

Material:Poliuretan

velikost:Približno 33 x 27 x 4 CM

Vsebina Paketa:

2 x Zvočnik Tipke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Vrsta Izolirani Bombaž
Umestitev Vrata avtomobila
Poreklo Celinska Kitajska
Material Penaste Gume

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5