Opis

Opis izdelka

Bullet Točk:

1、Realne Anime Plišastih Lutka : iz PP bombaž in luksuzen, naše anime plišastih lutke so zelo mehka, trpežna in realistično.Se popolnoma obnovi sliko znakov v to animacijo.

2、Cute Anime Plushie : Tam so 12 plushie lutke različnih znakov v naši anime plushie lutke.Vsi izmed njih so lepe in realistično.Tam bodo tisti, ki imate radi.

3、Uporaben Design : Na vrhu naše anime plišastih lutke, tam je uporabno vrv.Z njim lahko enostavno visi naše anime plišastih lutke na vaše schoolbags, nahrbtniki ali katero koli mestih, kjer ste jih želite.

Da res je uporabno vrv.Všeč vam bo naš anime plišastih lutke.

4、Lepo in Nežno : Vsak plišastih lutka v naši anime plišastih lutke je popolnoma obnovljena podoba lika v ta anime.So zelo realne.Boste ljubezen jih.

5、Izbira Darila : Če ste družine ali prijateljev, ki so velik ljubitelj ta anime, naše anime plišastih lutke bo odlična izbira darila, ki jih lahko poklonite jim za njihov rojstni dan.Jih bo zagotovo všeč.

Realno Plišastih Lutke za Jo-Jo ' s Bizarre Adventure za Vas !!!!!

Značilnosti in Ugodnosti :

1. Izdelan iz PP bombaž in luksuzen, naše anime plišastih lutke so zelo mehka, trpežna in realistično.Se popolnoma obnovi sliko znakov v to animacijo.

2. Tam so 12 plushie lutke različnih znakov v naši anime plushie lutke.Vsi izmed njih so lepe in realistično.Tam bodo tisti, ki imate radi.

3. Na vrhu naše anime plišastih lutke, tam je uporabno vrv.Z njim lahko enostavno visi naše anime plišastih lutke na vaše schoolbags, nahrbtniki ali katero koli mestih, kjer ste jih želite.

4. Vsak plišastih lutka v naši anime plišastih lutke je popolnoma obnovljena podoba lika v ta anime.So zelo realne.Boste ljubezen jih.

Specifikacije :

Ime : Anime Plišastih Lutke

Material : PP Bombaž + Plišastih

Višina : 13 cm / 5.1 palčni

Teža: približno 50 gramov

Funkcije : Realne, Luštna, Trajne, Ljubezniv

Package Seznam :

Anime Plišastih Lutka *1

Dodatne Informacije

Številka Modela anime plišastih lutka
Poreklo Celinska Kitajska
Značilnosti Film & TV
Certificiranje NOBEN
Spol Unisex
Material Pliš
Priporočamo, Starost 4-6y
Polnjenje PP Bombaž
Opozorilo NOBEN

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5