Opis

Opis izdelka

DH30 30 Prestav 0.91 Palčni OLED Mini Točkovno Varjenje Z Hitro Sprostitev Pero Nikljeve Plošče Za 18650 Baterije Mesto Varilec

Zaslon: 0.91 Palčni OLED

Zmogljivost baterije: 5500mAh

Varjenje z Močjo: 4,2 V MAX 650A

USB Izhod:5V MAX 2.4

Polnjenje Vrata: Tip-C

Izdelek Teža: 302 g

Velikost izdelka: 103x83x29mm

Točkovno Varjenje Vklop Nastavitev:

Začnite s prvo prestavo in povečanje moči počasi, dokler se lahko varjene.Ne povečajo moč, če jo lahko varjene.Izogibajte se MOS bombe.Črna spajkanje spojev kažejo, da moč je previsoka.

Pri varjenju, pritisnite navzdol spajkanje pin rahlo, in niklja stanja in baterijo je mogoče mišljena.Težje ga pritisnite, manj trdna varjenje bo.To bo samodejno sproži, ko pritisnete navzdol za eno sekundo.

USB Izhod Vrata Opis:

Ker notranji vezje točkovno varjenje je drugačna, da je lahko nekaj težav z združljivostjo s telefona polnjenje, tako da telefona ni mogoče polniti, začasno,če potrebujete polnilnik telefona,lahko povzročite Kratkega stika 2 in 3 usb izhod vrata.

In za android mobilni telefon,mobilni telefon, polnjenje protokoli so različne, in trenutno ne podpirajo hitrega polnjenja protokolov.

Barva:črna

Material:Kovina

Vsebina Paketa:

1 x Gostiteljske

1 x USB podatkovni kabel za polnjenje

1 x Točkovno varjenje pero(par)

1 x niklja stanja 0.12 x 2m

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Certificiranje NOBEN
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5