Opis

Opis izdelka

50Pcs Jelly Rdeče termoplastična Lepila Palico Prozoren Lepilni DIY Vosek Pečat Pinkycolor 7x100mm Opomba: Ta izdelek je termoplastični vroče taline lepilo izdelka, ne vosek.Če želite, da bi vosek pečat, morate biti opremljena z lepilom pištolo, in morate uporabiti glycerin, da se prepreči lepljenje.Če potrebujete vosek, prosimo, ne da kupiti!

Ime: Kovinski hot melt lepilo palico

Kategorija: termoplastične smole, lepila

Delovna temperatura: 85 ℃

Funkcija: DIY prilepite popravila dekoracijo Taljiv material: keramika, steklo, usnje, plastika, elektronske komponente, vlaknin, kovine, kamna, betona izdelkov, itd

Področje uporabe: uporablja se z lepilom pištolo.Uporabiti ga je mogoče za palico okraski, obrti, Božična darila, Valentinovo darilo, nakit, igrače, umetno cvetje, itd.

Opomba:

1. Izdelki so merjena z roko in zmanjšali za kavo, zato je neizogibno, da ne bo napak.Bomo povečali število izdelkov je v vsakem paketu, da bi mogoče dolžina napake, tako, da zagotovi, da celotna dolžina vsakega, da je popolnoma dovolj.

2. Barvne razlike se lahko pojavijo v izdelek slike zaradi različnih zaslonov.Tam so nepredelani fizično fotografij v naš izdelek slike.Smo poskušali naše najboljše, da obnoviti barvo samega izdelka.Za tiste z višjo barvo zahteve, prosimo, razmislite o nakupu skrbno.

3. Ne glede na velikost napake ali barvo napaka, to ni kakovost izdelka problem

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka TOMASIEN
Poreklo Celinska Kitajska
Barve žele
Številka Modela 7*100
Število Kosov 20PCS
Certificiranje CE
Uporaba Domov DIY

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5