Opis

Opis izdelka

Opis izdelka Specification predmet, vrednost, Kraj Izvora Italija blagovno Znamko MARBED Garancija 2Years navora 20 ton ime Izdelka 9376-DK1 Aplikacijo, 6 in 8 mm diesel cevi Funkcijo, ki tvorijo 60 stopinj bradavičke Material Jeklo Barva Črna Teža 45 kg Pakiranje & Dostave boljše zagotavljanje varnosti svoje blago, strokovne, okolju prijazno, udobno in učinkovito embalaža se bodo storitve.Profil podjetja ali IMATE DIESEL AVTO, TRAKTOR, ESCAVATOR, ČOLN ALI TOVORNJAK?Vaše vozilo verjetno potrebuje redno vbrizgavanje goriva, popravila, da to teče gladko.To je razlog, zakaj veliko diesel centre, vloženega v orodja in tehnologija: da vam pomaga ohraniti vaš diesel fuel injection sistem teče kot nov, ki vam omogoča, da prihranite denar na moči in porabe.Zadnja stvar, ki jo želite, je za nekaj narobe z sistem za vbrizgavanje goriva in pustil, ki so obtičali na robu ceste.Dizelski Servisni centri veste, kako popraviti da.Dejstvo je, da so bili popravilo diesel vbrizgavanje goriva sistemi za let, s Marbed 1. razred orodja in Deteq inovativnih oprema za testiranje, da vaše vozilo, ki teče na maksimalno učinkovitost.Naša orodja in oprema za testiranje, so drugi-da-brez, kar je razlog, zakaj že več kot 30 let, nudimo Diesel Vbrizgavanje Goriva, Strokovnjaki po vsem svetu z MARBED posebnost diesel orodja in DETEQ inovativnih test equiment, da bi diagnozi, popravila in prilagodite diesel vbrizgavanje goriva komponent.Pogosta VPRAŠANJA 1. kdo smo?

Smo s sedežem v Brescia, Italija, začnite od leta 1990,prodaja v Zahodno Evropo(30.00%),Severni Evropi(10.00%),na Domačem Trgu(10.00%),Severna Amerika(10.00%),v Južni Evropi(10.00%),Oceanija(10.00%),Afrika(10.00%),Srednja Amerika(5.00%),Srednji Vzhod(5.00%).Obstaja skupno okoli 1-4 ljudi v naši pisarni.

2. kako lahko zagotavljamo kakovost?

Vedno pre-production vzorcu pred množično proizvodnjo;

Vedno končni Pregled pred odpremo;

3.kaj lahko kupite od nas?

ERT45R,DIT31,10019-KA,9376-DK1,10014-P

4. zakaj bi kupili od nas, ne od drugih dobaviteljev?

Za naše inovativne preskusno opremo in 1. razred diesel orodja za vbrizgavanje dizelskega goriva poprodajnem, nudimo neodvisno modularne rešitve za dizelsko gorivo vbrizgavanje storitev.

5. kakšne storitve lahko nudimo?

Sprejeti Pogoji Dostave: FOB,CIF,EXW,FCA,CPT;

Sprejeti Plačilni Valuta:USD,EUR,JPY,CAD,AUD,GBP,CHF;

Sprejeti Plačilni Tip: T/T,L/C,Kreditne Kartice,PayPal;

Jeziki:Angleščina,Španščina,Francoščina,Italijanščina

Dodatne Informacije

Kraj Izvora Italija
Poreklo Celinska Kitajska
Navor 20 Ton
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Material Jekla
Uporaba dizelski cevi
Barve črna
Ime Izdelka 9376-DK1
Funkcija oblikovanje bradavičke
Blagovna Znamka LanYuXuan, MARBED
Garancija 2 Leti
Teža 45 kg
Certificiranje CE

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5