Opis

Opis izdelka

Značilnosti:

【Nastavljiv Kompaktna Torbica】 z Dvojnim namenom objektiv torbica z nastavljivo višino, zagotavlja bolj kompaktna zaščita za vaše leče.Zgornji del se lahko zloži navzdol, da shranite prostor za shranjevanje čeden.

【2-v-1 Vrvico Design】 Neodvisni vrvico načrta za notranjo in razširjene žepov, zaradi česar je enostaven in priročen za dostop.Zložen Notranji žep 10*13 cm za kratek objektiv in razširjene ena izmed 10*18 cm za dolgo, objektiv, dva shranjevanje velikosti v enem torbica.

【Splošno Združljiva Zmogljivosti】 Primerna za večino rednih objektivi objektiv z kapuco, vključno z Canon, Nikon Tamron objektivi in tako naprej.Nastavljiv sponke na vrhu pomaga prilagoditi velikim premerom objektiva kapuco.

【Mehko in Zaščitni Material】 Nagrada neoprena materiala izven za blokiranje izven vodnih kapljic in prah.Zgrinjati material v notranjosti z mehko dotikajte in absorpcijo velik šok, preprečuje, da bi vaše leče pred praskami v torbici.

【Dobro oblazinjena Dnu】 Goba mat na dnu objektiv torbica, učinkovito izboljšanje blazine in zaščito za vaš objektiv, izogibanje škodo, povzročeno po nesreči zadetkov in buče.

Dodatne Informacije

Številka Modela KF13.121
Vrsta Objektiv Primerih, Objektiv Vrečko Vrečka
Prihaja z Priložnostne/ Na Prostem / Potovanja
Paket Da,
Blagovna Znamka K&F Koncept
Funkcija 3 Potrable
Funkcija 1 brez prahu
Slog Vrvico Za Zavezovanje Vreče
Obleka za Moški / Ženske
Funkcija 2 Anti-Scratch
Uporaba Objektiv, Lensx2, Lensx3
Poreklo Celinska Kitajska
Material Neoprenske
Velikost 13cm / 18cm

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5