Opis

Opis izdelka

Člen številka:C0100B

Material:poliester

Opis izdelka

ENOSTAVNO ČIŠČENJE-Izdelan iz visoko kakovostnega nepremočljiva in trajne poliester,enostavno obrišite čist,vam ni treba, da se bojijo razlitje mleka ali vode na vrečko.

VELIKA ZMOGLJIVOST IN LAHEK-Ta mamica plenic vrečko, izdelani z več oddelkov za otroka essentials in mamica mešanice, ki lahko predmete, ki se dajo več znanstveno in pravilno, lahko postavite hranjenje steklenički, steklenico vode, otroška oblačila, otroške plenice, vložki ,mokro brisanje,obraza tkiva in tako naprej v ločene žep.Je zelo lahek,je zelo primerna za dogaja zunaj, ali potujejo.

EDINSTVENO MODELOV-Suho in mokro separacijo design, ki je priročen za klasifikacijo suhe in mokre predmete vašega otroka.Oblikovani z anti-theft žep, ki je v bližini vašega nazaj,lahko vodijo mobilni telefon, denarnico ali drugih dragocenosti varnejši.Zasnovan z izolacijo žep, ki pomagajo ohraniti mleko, vodo in druge stvari, toplo, ko ste vzeli vaš dojenček na prostem.

MULTI-FUNKCIJO-To plenic vrečko lahko uporabite kot nahrbtnik, ročaj vrečko ali visi na baby voziček.To je zelo prenosljiv in primeren za številne priložnosti, kot so nakupovanje, izleti, potovanja itd.

Dodatne Informacije

Postavka Vrsta Nahrbtniki
Nahrbtniki Tip Softback
Zunanjost Odprto Žep
Ročaj/Trak Tip Mehki Ročaj
Blagovna Znamka FUNTRAVOL
Material Poliester
Specifikacija H34 X L26 X W12(cm)
Spol Unisex
Zapiranje Tip zadrgo
Številka izdelka C0100B
Glavni Material Poliester
Poreklo Celinska Kitajska
Notranjost Notranja Reža Za Žep, Mobilni Telefon Žep, Notranjost Zadrgo Žep, Notranjost Ključnih Verige Imetnika
Obloge Materiala Poliester
Slog Priložnostne

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5