Opis

Opis izdelka

Paket Je Vključeno:

100* Okrogle Kapsule

100* EVA Pena Pad

1* Polje

Značilnosti:

[Fine izdelave]kovanec škatla za shranjevanje sprejme visoko kakovostnega materiala, plastike in izdelani z gladko površino in krog kota, ki je ni lahko poškoduje svoje roke.

[Velike zmogljivosti]kovanec škatla za shranjevanje lahko vsebuje največ 100 kozarcev kovancev, super za zaščito vaš kovanca primeru kapsule, vodenje, jih sortirati in organizirani. 100 kozarcev kovanec kapsule notri kovanec škatla za shranjevanje lahko zadostuje vaša velika zbirka potrebe.

[Pregledno oblikovanje]v Vsaki 30 mm kovanec kapsula je kristalno in gladko, katere je jasno, da morje notri kovanec.Pregleden dizajn je primeren za uporabnike, da prepoznajo kovanec in je dobro prikazuje funkcijo.

[EVA pena pad]kovanec škatla za shranjevanje prihaja z 100 kozarcev EVA pena pad pet različnih velikosti (17/20/25/27/30 mm).Mehke EVA pene pad lahko učinkovito odpravite kovanec, ki je v manjših velikosti 30 mm premer in jim preprečuje praske.

[Trajne]: v jedru kovanca Je škatla za shranjevanje izdelan iz visoko kakovostnega materiala, plastike, ki je obrabo odporen in trajen.Kovanec škatla za shranjevanje ima dolgo z življenjsko dobo do podjetja vaš kovancev za zbiranje dolgo let.

[Enostaven za uporabo]Vsak kovanec kapsula je zasnovan z majhno obliko polmeseca utor na zunanjem robu.Lahko se popolnoma prilegajo prstom obliko in ustvari točko moči za odpiranje kapsul.Kovanec za shranjevanje kapsula z genialno polmeseca odpiranje design je enostavno odpreti, kar je več dela, varčne in priročno.

[Področje uporabe]kovanec škatla za shranjevanje je dobra izbira za vaš priložnostni kovanec za shranjevanje, ki je primeren, da se uvrsti v vaši pisarni, doma, ali skladiščenje predal.

Specifikacija:

Ime: Kovanec Škatla Za Shranjevanje

Material: Plastika

Barva: Prozoren

Big box velikost: Pribl. 185*120*37 mm/ 7.27*4.72*1.45 palčni(L*W)

Majhne okrogle primeru premer: Pribl. 30 mm/ 1.18 palčni

Majhne okrogle primeru debelina: Pribl. 5.4 mm/ 0.21 palčni

Opomba:

Prosimo, dovolite manjše odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi spremlja v vsak računalnik, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Dodatne Informacije

Material PVC

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5