Opis

Opis izdelka

Opis Izdelka

Lastnosti In Podrobnosti

Planota Različica Dizelski Grelec: Grelec Moč: 2KW; Nazivna Napetost: 12V; Delovna Temperatura Grelca: -40℃~+50℃; Delovna Temperatura Olja črpalka:-40℃~+40℃; Poraba Goriva: 0.18 - 0.48 (L/H); Gorivo Bencin: Dizel Samo.In najvišja delovna višina pa lahko doseže do 5500 metrov.

LCD & Daljinski upravljalnik: Naši dizelski parkirni grelec je opremljen z inteligentno LCD zaslon in daljinski upravljalnik.Lahko prilagodite temperaturo za daljinsko upravljanje ali plošča, ki vam omogoča, da se ogreje avto pred vstopom na hladno zimsko jutro.

Strokovno Notranja Struktura: Naš vse-v-enem dizelski grelec zraka je izdelan iz aluminija za odlično zaščito.Zgorevalni komori, osnova, in toplotno dissipating obsega vse pesek-s tvojim aluminijasti deli.To je celostno oblikovana, featuring enotnega odvajanje toplote, hitro toplote.In lahko vam zagotovimo dolgoročno storitev.

Preprosta Namestitev:S popolno opremo: 1 x All-in-one Dizelski Grelec, 1 x Daljinski upravljalnik, 1 x Dušilec, 1 x Zračni Filter, 1 x Vnos & Vtičnico Cevi, 1 x Izpušne Cevi, 1 x Namestitev za Vgradnjo v vozilo.Celotno dodatki set pomožen to a vetrič za namestitev te parkirni grelec v vašem vozilu.

Široka Uporaba: Kot segrevanja spremljevalec za vse dizelsko vozilo, ležišča grelec, ki se pogosto uporablja za ogrevanje kabine avtomobilov, RVs, avtodomi, tovornjaki, ladje itd.Z kompaktna in prenosna oblika, je tudi odlična izbira za dom in trgovino.

12V 2KW Dizelski Grelec Zraka

Planota Različica & All-in-one & Toplo Vso Zimo

Ko postane hladno, smo vam s tem dizelski grelec 12V, da se ogreje vaše celotno zimo.Na dizelski grelec segreje hitro in odpravlja windows " frost hitro.Zaradi nizke goriv in električne energije je primerna za daljši čas delovanja.Lahko namestite ta parkirni grelec 12V diesel kjerkoli v vašem vozilu in enostavno uporabo prek stikala.Naši dizelski grelec van je priročen zjutraj spremljevalec za vse dizelsko vozilo in je idealen za uporabo v zaprtih prostorih.Še več, ta izdelek se lahko tudi enostavno uporablja na območjih nad 5500 metrov.

Planota Različica Dizelski Grelec

LCD & Daljinski upravljalnik

Strokovni Notranje Strukture

Preprosta Namestitev

Težka Oprema & Orodja, Plačujejo Manj

VEVOR je vodilna blagovna znamka, ki je specializirano za opremo in orodje.Skupaj z več tisoč motivirani zaposleni, VEVOR je namenjena za zagotavljanje naše stranke s težka oprema & orodja, na neverjetno nizke cene.Danes, VEVOR izdelki se prodajajo v več kot 200 državah in regijah z 10 milijonov eur plus člani po vsem svetu.Zakaj Izbrati VEVOR?

Premium Težka Kakovost

Neverjetno Nizkih Cenah

Hiter In Varen Dostava

30-Dnevno Brezplačno Vrne

24/7 Pozoren Storitev Ključne Značilnosti

Hitrega Ogrevanja In Nizka Raven Hrupa

12V 2KW dizelski grelec zraka doseže hitro ogrevanje tudi pri -40℃, hitro odpravo windows " frost off vaš avto.Hrup je tudi učinkovito zmanjšajo s pomočjo puhala za nadzor hitrosti, tiho delovanje ventilatorja, in oljno črpalko.

Energetsko Učinkovite Črpalke Za Gorivo

Naši dizelski grelec je zelo varčevanje z energijo z majhno porabo goriva 0.18-0.48 (L/H).Poleg tega goriva črpalke za vbrizgavanje pogostost in polnilnega zraka znesek, ki so natančno nadzira ECU, da podaljša življenjsko dobo.

Trmast Aluminija Gradnjo

Zgorevalni komori, znanja in toplote-dissipating obsega vse pesek-s tvojim aluminijasti deli.To diesel parkirni grelec je celostno zgrajene, featuring enotnega odvajanje toplote in visoka temperaturna odpornost.

LCD Zaslon & Daljinski upravljalnik

Z digitalnim LCD zaslonom, temperatura se lahko prilagodi lažje.Pre-ogrevanje je na voljo prek daljinskega upravljalnika za odpravo zmrzali na okno.Toplo vaš avto pred vstopom v to.

Preprosto In Flexible Installation

Naša ležišča grelec prihaja z popolna montaža paket, vključno z bistvenimi deli, cevi in orodja.Je enostaven za uporabo in lahko fleksibilno nameščeni na več lokacijah na vaše vozilo.

Vozila Z Dizelskim & Uporabo V Zaprtih Prostorih

Avtobus grelec najvišja delovna višina pa lahko doseže do 5500 metrov.To se običajno uporablja za cab ogrevanje različnih dizelskih vozil, kot so RVs, avtobuse, kombije, itd.Prav tako je primerna za uporabo doma, skladišča in drugo uporabo v zaprtih prostorih.

Specifikacije

Grelec moč: 2KW

Delovni okrožje: do 5500 metrov' planoti

Gorivo bencin: Diesel

Nazivna napetost:12V

Avto klima tip: Ogrevanje

Poraba goriva(L/h): 0.18-0.48

Bulit v Tank Kapaciteta: 5 L/1.3 gal

Delovna temperatura grelca:-40℃~+50℃

Delovna temperatura olja črpalka:-40℃~+40℃

Teža: Pribl. 18 kg/8.15 kg

Package Vsebino

1 x All-in-one Dizelski Grelec (Kot slika prikazuje)

1 x Daljinski upravljalnik

1 x Dušilec

1 x Zračni Filter

1 x Dovodni Cevi

1 x Vtičnico Cevi

1 x Izpušne Cevi

1 x Namestitveni Komplet

Dodatne Informacije

Avto Klima Tip Ogrevanje
tip vozila Tovornjak, Čoln, campervans, Prikolice
Dolžina (cm) 36 CM
Nazivna napetost 12V
Blagovna Znamka VEVOR
Delovna temperatura grelca -40℃~+50℃
Delovna temperatura oljne črpalke -40℃~+40℃
Številka Modela ZCJRQYTJ2KWDYJGYBV0
Model 2kw dizelski grelec zraka
Poraba goriva(L/h) 0.18-0.48
Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta Električni Grelec Deli, grelniki
Gorivo, bencin Diesel
Grelec Moči 2kw

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5