Opis

Opis izdelka

Visoko kakovost multi-funkcijo vaja kit iz volframovega karbida, ne bo rja, preprečujejo drill bit iz krekinga, ima daljšo življenjsko dobo kot povprečna jekla drill bit, in je trajno.Odlično drill bit naredi vrtanje lažje, manj delovno intenzivna in deluje na minimalen tlak.

Proces oblikovanja spiralne možganov groove lahko pospeši čip odstranitev, učinkovito preprečuje zadrževanje akumuliranih žetonov in izboljšanje učinkovitosti dela.Kopje nasvet je namerno s a trmast težko zlitine nasvet, ki lahko prodre različnih materialov.Po meri trikotno konico preprečuje zdrs med štancanje in je enostaven za namestitev.Normalno udarni vrtalniki, električni vrtalniki in sveder se lahko namesti in uporablja.

Izbor Velikosti za različne namene, da bi zadovoljili dnevne potrebe vašega dela.

Na zidane drill bit nastavite z lahkoto prodre v različnih materialov, kot so ploščice, steklo, trde plastike, cementa, betona, opeke stene, les, in zmanjšuje pokanje.Materiali z višjo trdoto so boljši za uporabo z vodo.

barva:modra

Material:legirano

Vsebina Paketa:

2*3 mm Sveder

2*4 mm Sveder

2*5 mm Sveder

2*6 mm Sveder

1*7mm Sveder

1*8 mm Sveder

1*10mm Sveder

1*12 mm Sveder

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Certificiranje NOBEN
Vrsta Center Drill Bit
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka retemporel
DIY Dobave Kovinarstvo

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5