Opis

Opis izdelka

Značilnosti:

1. Vsak sesalna kavelj, lahko pritisnite gor za 15 kilogramov, je nepremočljiva in večkratno uporabo.Močan kavelj je večja absorpcija sile, zato je ne omejeno na obešanje manjših predmetov.Na jedrnat in pregleden načrt pokazala svojo priročno in vsestranski slog.

2. Brez rje, ne deformacije.To se lahko uporabijo, da visi luka goba, kopalna kad brisače, brisače, kopalni plašči, čopiči, oblačila, itd.

3. Brez orodja, brez vrtanja, brez lepila, brez nohtov.Samo zaklepanje ali sprostitev sesalno skodelico na katerokoli gladko površino na domu.Sesalni kljuko lahko trdno zanič, na okna, ogledala, stekla, keramične ploščice, nerjavno jeklo, kovine, polirani plošče ali druge gladke površine.Lahko izpolnjuje svoje različne potrebe in je zelo priročno za kopalnice, kuhinje stene, hladilniki, sobe, pisarne, hoteli, Ali shranjujte uporabo.

4. Odvijte sesalni brez puščanja sledi, kot je lepljiv ostanek ali madeži.To se lahko odstrani in se ponovno uporabi za zamenjavo.

5. Za razliko od večine lepljivo kljuke na trgu, naše sesalni kljuke ne pušča lepljivih ostankov na steni in se ne poškodujejo stene.Preprosto ga namestite v vaš dom, ni treba skrbeti za premikanje.Po sesalni čista in suha, kavelj, ki se lahko enostavno namesti v ustrezen položaj.

Specifikacije:

Material: plastika

Velikost: 8.7*7*7 cm

Barva:prozoren

Package Vključeni:5pcs * vakuumsko sesalno pokal kljuke

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja

Dodatne Informacije

Mini Močan Sesalni Kuhinja, Kopalnica, Kljuke Dobave
Slog Kratek
Material Plastični
Končna Površina Medenina
Vrsta Brisačo Za Krožnike
Dolžina <50cm
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela vakuumsko sesalno pokal kljuke
Certificiranje CE
Brisačo Rack Tip Enotni

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5