Opis

Opis izdelka

Baby Zgodnje Izobraževanje Gradnik Polje 1-3 Let Večnamensko Otroška Igrača Oblike Ujemanja Zgodnje Izobraževanje Igrača

Bullet Točk: 1、Izboljšanje Ozaveščenosti:igrača je zelo primerna za otroke nad 6 mesecev starosti, izboljšati ozaveščenost o obliko in barvo predmeta, in se osredotočiti na vizijo in nato izvajati v akcijo.

2、Reševanje problemov: otroci v praksi svoje spretnosti za reševanje problemov, ki jih poskuša različne metode.Kako sem neke temelje in le plesni luknje, ki se prilegajo gradniki.

3、Različnih Oblik: Barvita in različnih oblik igre kocke povabi otroke, da igrajo in raziskujejo.Svetle barve priznati, da različnimi svetlimi barvami predstavljajo različne oblike, ki so dobre za privabljanje za dojenčke pozornost in uči otroke, da prepozna barve in oblike.

4、gradniki: ročno in možganov uporabo fine motorike usposabljanje za zapolnitev različnih oblik gradnikov skupaj z utori v gradnik polje.To je natančen test otroka oblike priznavanja polje roko oči usklajevanja.Ob istem času, ki ga vaje otroka prstom fleksibilnost in dopolnjuje fine motorike usposabljanja.

5、Prepozna Oblike: Zagotoviti otroka s priložnost, da aktivno raziskovanje in izobraževanje otroka, da prepozna obliko, spodbujati otroka, da par gradniki, pustite baby razumeti odnos in razlike v prikaz v realnem raziskovanje in spodbujanje otroka, da razišče

Opis:

1. Zanimive igrače lahko vrže v in vzeti ven!Vaš otrok bo rad dal bloki v vedro, enega po enega, nato pa vedro več, tako da so vse barve draguljev roll navzdol!Skupaj z zabavno, dojenčki praksi pomembne spretnosti, kot so roko oči usklajevanja, razmišljanje, veščine in spretnosti za reševanje problemov.

2. Je zabavno "rast" otrok.Prvih nekaj delov baby je mogoče prilagoditi za dojenčka starosti.Če vaš dojenček je bolj izzivi, vedro pokrov se lahko uporablja kot obliko classifier.Pet odprtine v obliki blok spodbujajte otroke, da promet kamni v vedro z ustrezno odprtine.Po koncu tega postopka je lahko knock vedro znova in začeti znova-to je zabavno!

3. S baby je prvi gradnik, vaš dojenček lahko zlahka dosegli prvo učni uspeh in uživajte v zabavno barv, številk in oblik z vami.Če vaš dojenček postavlja temelje v vedro, ime, barvo in obliko, in se nato vključijo deset v vseh desetih, Ko štetje otroka, dal blokov v segment posebej.Kmalu boste lahko prosite vašega otroka, da iz rdeče opeke ali trikotnik, in celo ugotovimo, obliko!

Značilnosti:

1. Odlično motoričnih sposobnosti,-obvladanje in razvrščanje sestavne elemente, pomaga podporo roko oči usklajevanja in spretnostjo.

2. Radovednost in presenečenje-vse svetle barve in zanimive oblike pomoči spodbujanje radovednosti in občutek za naravo, ko je igral.

Seznam Vsebine:

1*Niz Gradnik Igrača

Opomba:

Barve blokov, ki so naključno ujemajo.

Dodatne Informacije

Tema Šport, Poklici
Opozorilo Ne jesti!
Številka Modela ujemanje igrače
Starostni Razpon 2-4 Let, 5-7 Let, Rojstva~24 Mesecev, 8~13 Let, 14 Let & Up
Dropshipping Debelo
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5