Opis

Opis izdelka

Izdelek parameter:

Ime izdelka: desktop figo stroj

Model: LB-86

Napetost: 220V

Moč: 1,5 KW

Izhod: 0-2000 kos/uro

Figo velikost: 30-160 gramov

Videz velikost: 1000*700*800MM

Proizvodnja hitrost: nastavljiva

Značilnosti izdelka: parjena žemljice pite

opis:

samodejno paro nadev figo pralni lahko različne vrste živil, kot so juha cmoki, mala kuhana figo, paro kristalno cmok, ocvrte figo, meso, kuhana figo, zelenjava kuhana bun in tako naprej.

Pralni uporablja odlično nerjavnega jekla material, močan in vzdržljiv.

Uporaba: stroj je primeren za hotele, restavracije, šolski menzi, tovarniško menzo, vrtci, hitro zamrznjeno cmoki proizvajalci, jedilnica in tako naprej.

Dostavo način:

1.Če izberete "prodajalca Način dostave" pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji pristanišče! - Če CFR po morju, to pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

2.Če izberete", ki Jih Express " pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko v mednarodnem express (kot so DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!Če pošiljke, ki jih express, ko se je vrnila , kupec poskrbeti morate samo za to, da plača davek in pomoč ladjar, da ne carinjenje je ok.

3.Če izberete "Po Zraku" pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z letalom in dostavo na najbližje letališče!po prihodu na letališče , kupec morali plačati davek, da ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.(XIAOWEI)

Dodatne Informacije

Videz vladar 1000*700*800MM
Moč (W) 1500W
Blagovna Znamka BURUIMU
Izhod 0-2000 kos/h
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela LB-86
Certificiranje CE
Material Legiranega Jekla
Figo velikost 30-160 gramov
Napetost (V) 220V

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5