Opis

Opis izdelka

Spoštovani kupec

Dobrodošli v Alyusen Lepoto Factory Store!Za vaše prijetno nakupovalno izkušnjo, prosimo, preberite naslednje varnostne ukrepe pred nakupom:

1. Imamo različne prevoz metod, iz zraka in morja/kopenski prevoz do hitre dostave in nekatere možnosti za zagotavljanje DDP storitve.Dobavni rok se lahko razlikujejo od 3 dni do 50 dni, glede na vašo izbiro in naslov.

2. Našo brezplačno logistika je po morju in železnici, o 22-45 delovnih dni.

3. Nudimo prilagojene storitve.Če želite shraniti logotip, izberite jezik ali spremenite ročaj, se obrnite na nas za podrobnosti.

4. Vse stroj, gostitelji so zagotovljena za eno leto, dodatki so zagotovljena za tri mesece, in zagotoviti življenjska doba tehnična podpora na spletu in po-prodajnih storitev.

To je velika čast za vas, da nas obiščete!Srečno nakupovanje!

Kontaktne Informacije: +86 13108143038 (WhatsApp).

2023 Telo In Obraz Hujšanje Pralni Sesalniki Rollering RF Kavitacija Sistem 5 v 1 V9 Roller Vakuumske Maščobe, Celulita Pralni Salon Spa Kliniki nemški CE

PREDNOSTI

1、lahko nastavite različne mišični trening načinov.

2、Primerna za moške in ženske.

3、To je varna in neinvazivna,non-current, ne-hyperthermia,in non-sevanja, in ni recovery

obdobju.

4、Št nož,ne injekcijo,ne medicine,ne izvaja,ne prehrano,Samo v Ležečem lahko gorijo maščobe in

izgradnjo mišic, in preoblikovanje lepota linije.

5、Prihranek časa in truda,onlylying navzdol za 30 minut=30000 mišične kontrakcije

(enakovreden 30000 trebuh zvitkih / squats)

6、To je preprosta, delovanje in povoj tip.Operacijski glavo samo je treba dati na

poslovni del gost,in ga je mogoče okrepiti s posebno opremo band, brez potrebe za kozmetične storitve upravljanje instrumenta, ki je priročno in enostavno.

7、je neinvazivno in postopek je enostaven in udoben.Samo lezi in experienceit kot

mišica je zanič.

Uporaba

1.Odpraviti odvečne maščobe, kurjenje maščob, kiparstvo, kot nalašč krivulje.

2.Telo limfne drenaže in spodbujanje krvnega obtoka.

3.Raznese maščobe celic in raztopi trdovratno celulita.

4.Odstranitev odvečne maščobe roke, stegna, boke in kolka, obliko telesa linij, preprečevanje sprostitev.

5.Izboljšanje strij; okrepi elastičnost tkiva fibroblasts.

6.Oblikovanje telesa: dvigalo in privijte roke, stegna, kiparstvo pasu in trebuha, kjer sprostitev po noseča, celulita, izboljšanju.

Izdelek fotografije

Toplo nasveti :

EU plug Ustrezno področje: Francija, Nemčija, Italija, Nizozemska, Danska, Koreja, Norveška, Švedska, Španija, Egipt, Grčija, Rusija, Tajska, Avstrija, Madžarska, itd.

AU plug Uporaba področje: Avstralija, Nova Zelandija, Argentina, Fidži, Pakistan, itd.

UK plug Uporaba področje: Združenega Kraljestva, Singapur, Dubaj, Malezija, Maldivi, Pakistan, Butan, Brunej, ZDRUŽENI arabski emirati, Jemen, Nigerija, itd.

NAS plug Uporabo območje: Združene države amerike, Kanada, Filipini, Parisnen, Kolumbija, Venezuela itd.

Obvestilo :

Različne države imajo različne carinske politike.Je morda nekaj carinjenje postopek, v času carinjenja v nekaterih državah.

Prosimo za razumevanje in izpolniti svojo obveznost.Najlepša hvala.

Povratne informacije :

Prosimo, da nas kontaktirate ASAP, če niste zadovoljni z da,vam Bomo ponudili naše najboljše storitve, dokler ne boste zadovoljni!

Če ste zadovoljni s predmeti, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, ki je kot spodbudo.

Spoštovani, zaradi posebnost blaga.Naših izdelkov ne podpirajo 14 dni, brez razloga vrnete.Če morate vrniti se, prosimo, obrnite na prodajalca, da potrdite celovitost element.Customerservice osebje odgovarja na vprašanja v spletu, če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na našo customerservice osebje.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas .Opomba:Naša storitev ne vključujejo ravnanje carinskih pristojbin in carinjenje vprašanja, ki nastanejo express logistiko.In med prevozom, kakršno koli obliko zavrnitev plačila ali spora ne bo sprejet.Hvala vam za vaše razumevanje!Izberete lahko tudi, hitre dostave.Staranje je 15-30 dni.Izbiro hitre dostave zahteva boste morali plačati dodatne stroške, medtem ko express dostava zahteva za obravnavo carinskih pristojbin in carinjenje vprašanja v živo.Seveda, ko ste se ukvarjajo z carinjenje vprašanja, smo vam bo pomagal pri carinjenju in vam z dokumenti, potrebni za carinjenje.Privzeti način transporta železniški/seatransportation.Ta vrsta transporta od vrat do vrat in ne zahteva carinski obdelave.Prevoz čas približno 45-70 dni.Med prevozom, bom slediti logistika situacijo za vas v času.

Na problem, ki niso dostave v nekaterih countriesIf vas zanimajo naši izdelki, ampak vaša država ni na ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas.Ker izračun mednarodna logistika tovorni je dolgočasno, tovorni, carinjenje in davčne stopnje v posameznih državah so različni, zato ne moremo nastaviti vsaki državi, enega po enega, najlepša hvala za vaše razumevanje!

Navodila za dajanje ordersThis stroj lahko zagotovi različne vtičnice vrste in standardne napetosti.Prosimo, upoštevajte vrsto potrebujete, ko oddate naročilo.

Opomba:cena stroja je cena naše namenske linijo, in posebno linijo lahko pošiljajo brezplačno.Če želite spremeniti druge spremljajoče metode, se obrnite na prodajalca.Prosimo, upoštevajte, napetosti in vrsta vtiča ko dajanje nalog, zahvaljujemo se vam za obisk naše trgovine

Dodatne Informacije

Največja moč 3000W
Kontaktne informacije WhatsApp 86 13108143038
Velikost 110/220V
Blagovna Znamka OFAN
Material Abs
Ime LPG Telesa, Hujšanje Stroj
Garancija 1 leto
Vrsta Napajanja Električni
Postavka Vrsta Epilator
Funkcija 1 Teža Izgubili
Poreklo Celinska Kitajska
Certificiranje ce, Pika, EAC, EPA, FCC, GMP, RoHS, TGA, UL, KC, pse, WEEE
Funkcija 2 Telo Hujšanje
Uporaba telo, Spa, salon
Napetost 110V/220V 50-60Hz

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5