Opis

Opis izdelka

Opis:

Otroka ne želi, da sprejme kopel in krik?Samo dobil to srčkan kopel igrača in naredite svojo malo angel, sodijo v ljubezni z kopanje.Otroci naj se igrajo s Corgi ekipa, ne glede na to, kadi, bazen, plaža, hiša, itd.

Značilnosti:

1. Znam plavati: kopel igrače so opremljena z jeklenicami in predenje opremo, tako da se lahko plavati z vašega otroka.Zavrtite trup mehanizem v smeri urinega kazalca in ga dati v vodo, bodo plavati zelo hitro.Oh baby, let ' s see, ki plava najhitrejši?

2. Material in varnosti: kad Corgi igrača je narejena iz netoksičnih ABS.Robovi so dovolj mehak, za dojenčke na dotik, igra in objem.Poleg tega, brez baterij, to je 100% varna za vašega otroka

3. Pustite baby uživajte v kopeli-biti srečen brez joka.Corgi oprema je lahko dober način, da se preusmeriti vašega otroka pozornost in jim uživati vodo.Ali je kopanje ali plavanje, naj vaš otrok igra z Corgi opreme.

4. Poenostavljeno design: celo telo, je okrogla in burr-brezplačno.Varen material, varen vhod, igranje v vodi, lepe in zanimive modeliranje.Za ročno usklajevanje in starši-otrok, interakcije.

5. Najboljše darilo za dojenčke: Ta voda obleko je zelo zanimivo in je praznik/Božič/darilo za rojstni dan za dekleta ali fantje 1 leto staro in zgoraj.Daj vaš dojenček lepo plavanje želve obleko.

Specifikacija:

Material: Ekološko ABS

Priporočena starost: nad 12 mesecev

Seznam Vsebine:

Kopanje Corgi*1

Opomba:

Kako Igrati:

Korak 1: Držite Corgi

2. korak: Obrnite Corgi je v smeri urinega kazalca v smeri urinega kazalca (nekaj več obrne bo omogočilo Corgi plavati več)

Korak 3: Dal Corgi igrače v vodo, bodo plavati zelo hitro.

Drugo:

1.Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2.Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta Kognitivne Plavajoče Igrače
Plastika Tip Abs
Značilnosti kopel
Opozorilo NOBEN
živali Pes
Certificiranje CE
Številka Modela Pes, Srčkan Plavanje Želva Kopel Igrače
Material Plastični
Priporočamo, Starost 13-24m, 25-36m, 4-6y
Spol Unisex
Blagovna Znamka UNGH

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5