Opis

Opis izdelka

Električni Gourd Mehurček Pralni Samodejno Mehurček Maker za Otroke Aldult Malček Za Vrt Družini Stranka Zunanja Notranja Igrača NSV

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1.Notranji rezervoar za vodo prostornine mehurček kavo v velike, dolge neprekinjene uporabe pomeni bolj zabavno, se lahko poželi in manj vode polnjenje.

2.Lepe in svetle gourd oblika modela, lahko bi pritegnili pozornost otrok.Varno in edinstven design, narejen iz čvrst, visoko kakovostne plastike naredi mehurček pralni ne razlitje ali uhajanje povsod, kar pomeni, da več časa ujeti mehurčki

3.Mehurček stroj je kot nalašč za notranjo in zunanjo uporabo, kot so rojstnodnevne zabave, družinskih srečanjih in porokah itd., ali piknike in taborjenje, in bubble puhalo, lahko ustvarite tudi svet zabave mehurčki za vašega otroka, ko so v kadi.

4.Tudi mali lahko uporabite, samo vstavite 3 No. 5 baterije (niso vključene) - prelijemo v mehurček rešitev - pritisnite stikalo, tako se lahko uporablja srečno in enostaven za uporabo.Opomba: Če jih ne uporabljate več, se izbruhal preostalih mehurček rešitev.

5.Naše mehurček stroj je kot nalašč za otroke, rojstni dan ali poletne igre darila.

Specifikacije:

Velikost: 15.5*10*10 cm

Material: Plastika

Paket Vključuje:

1 x Mehurček Stroj

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska
Funkcija 4 Zunanja Notranja Igrača
Številka Modela mehurček stroj
Plastika Tip PC
Vrsta Mehurček Pištolo
Certificiranje 3C
Črtna koda No
Značilnosti Utripa, Niso Strupene, Ne Polivajte
Funkcija 3 Za Vrt Družini Stranka
Funkcija 2 Najboljša Darila
Spol Unisex
Velikost 15.5x10x10 cm
Material Plastični
Barve Modra, Rumeno, Roza
Funkcija 5 Najboljši Mehurček Igrače
Funkcija 1 Fantje, Dekleta, Otroci
Priporočamo, Starost 4-6y, 7-12y, 12+y
Opozorilo NOBEN
Oblika Živali

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5