Opis

Opis izdelka

Barbie Lutka Fashionistas Otrok Igrače 22-Palčni Blond Lasje Lepo Dekle Sadje Tiskanja Obleko Rodi Otroka Presenečenje, Darilo za Rojstni dan HBV15

Barbie Fashionistas lutke ponujajo neskončno načine, da igrajo iz zgodbe, express slog in se zabavajte s moda, vključno z enkratno uporabo vinil embalaža -- izpolnite, izvajanje in prilagodite!Vsaka lutka, ki se prodajajo posebej, ob upoštevanju razpoložljivosti.

Oblikovane tako, da odražajo svetu otroci videli danes, vsak Fashionistas lutka ima drugačno telo tip, barvo las in slog, ton kože, barvo oči in moda, ki zajame svoj osebni stil.

Oblačila in dodatki, ki segajo čez vse modne navdušence -- raziskovanje trendsetting izgleda in se norčevali moda izjave, s stilsko materiali, kot preverite, cvetlični ali sadje, tiskanje vzorcev, in sodobnimi deli, kot so bingljati uhani ali hladen sončna očala.

Razplet zgodbe z Barbie iz rednega na izredni in sprejmejo tiste zgodbe, skupaj v igri za večkratno uporabo vinil embalaža – otroci lahko zabavali z modo, medtem ko si predstavlja vse, kar so lahko postane!

Pričeske funkcija različnih barv, dolžin, kosi in teksture -- navdih pripovedovanja in igro vlog z edinstveno izgleda strani žemljice in vijolična las!

Razširite zabavno-in funkcionalnosti-z večkratno uporabo embalaže!Otroci lahko uporabite za shranjevanje in prevoz najljubša Barbie lutke, modnih smernic in pribor!

Dodatne Informacije

Tema Film & TV
Stanje Na Zalogi
Proizvajalec Igrače Mattel
Barve rdeča
Material Plastični
Pribor Barbie Girls
Slogi Barbie Pretvarjamo
Postavka Vrsta Lutke
SKLEPOV premikanje
BJD/SD Atribut lutka
Poreklo Celinska Kitajska
Barbie Krpo Igrače za Dekle
Baterija No
Lutka Igra Zbirka
Številka Modela HBV15
Značilnosti risanka, Dıy Igrača, Model, Mehko, Polnjene & Plišastih
Spol Unisex
Priporočamo, Starost 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
Opozorilo No
Obrazec 1/12, Drugo
barbie lutka brinquedo
Plastika Tip Abs
Dimenzije 33*11*5 cm
Mfg Serijske Številke Star Izdelek
Blagovna Znamka barbie
Vrsta MODA LUTKA, Interaktivni Lutke, Barbie Lutka Fashionistas

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5