Opis

Opis izdelka

9.4 Palca Visok Naravnega Bora Nastavek Za Stojalo Foto Barvanje Zaslona Prenosno Stojalo Stojalo, Nastavljivo Stojalo (12 Kosov)

12-Pack-gnome Leseno Stojalo Stojalo Dimenzije: 9.4 cm/24 cm dolgo, 7.1 palčnim/18 cm širok; zložljiv in lahek za enostavno shranjevanje.

Barve teh lesa easels je zdrav naravnega bora, ki je enostaven za madeže in barve po vaših željah in lahko jih uporabite za vašo oblikovanju projektov.

Izdelani iz visoko kakovostnega naravnega bora les in lahki, vsak kos je močan, vzdržljiv in trajen dovolj, da imajo predmeti.

ZABAVNO IN ZABAVNO: Seznanjene s platnom, mini stojalo se lahko uporablja za mini barvanje zaslona dogodek ali umetnost stranka za otroke, da uživajte in zabavajte se s slikarstvom

Vsestranski Stojalo: Odličen za zabave, Srečanja, Šole, Poroke, jih Dal na mizo, da naj vaši gostje vedeli, kje so seje ali pusti ljubiti spominek jih bo zagotovo cenijo.

velikost: 18 x 24 cm

Material: Les

barva: Les barva

Vsebina Paketa:

12 x Leseno Stojalo Stojalo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5