Opis

Opis izdelka

Usnje Crossbody Zavihek Primeru Telefon

【Materiala Description】, Izdelani iz sintetičnih mikrovlaken usnja, mehka, trpežna in vodotesno PU usnje, mehke obloge materiala, da se prepreči drgnjenje telefon, magnet pripni gumb, snemljiv ramenski trak.

【Zmogljivosti izdelka】Posebne flip zaprtje, lep dizajn, ki ga morate imeti mobilno denarnico za ženske.Majhen, a prostoren, kot nalašč, da imajo denar, kartice, ključi, nekaj ličila, pametni telefon, primeren za vsakodnevno uporabo, na potovanje ali potovanje.

ZAŠČITITE TELEFON: Je resast, mala messenger bag za ženske nikoli ne bo izkopal telefonu na dnu torbo.Nikoli ne pustite vaš telefon iz vašega nazaj pocket kavbojke znova.

【Notranja zgradba】Ta torba ima en žep na sprednji, dve glavni zadrgo in tri notranje reže za kartice.Telefon žep je magnet snaps 5.5 cm in pod, in dva glavna žepi lahko imajo kovanci, karte in vstopnice.Elegantna, funkcionalne, vsestranski design in udobno nositi.Imejte svoj telefon na varnem.Trak je do 130 cm dolgo.

【Primerno sceno】Majhne crossbody denarnica, ki je primerna za zunanjo uporabo (hojo, kampiranje, nakupovanje, itd.) in potovanja, vsakodnevno uporabo.Elegantna, funkcionalne, vsestranski design in udobno nositi.To je tudi odlična ideja, kot majhen rojstni dan, darilo za žensko/darilo za vaše ljubljene.

Dodatne Informacije

Spol ŽENSKE
CN Fujian
Priložnosti Vsestranski
Slog Moda
Zapiranje Tip Hasp
Poreklo Celinska Kitajska
Glavni Material Mikrovlaken Sintetičnega Usnja
Trdoto TEŽKO
Sestava Materiala Mikrovlaken usnje

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5