Opis

Opis izdelka

Nastavljiv Nogometno Kick Trener,Nogomet Prakse, Pomoči za Usposabljanje Nogomet Odbojka Rugby Trener Ustreza Žoga Velikosti 3,4 In 5 Solo nogomet/odbojka kick trener: Snemanje, prenos, sprejem, žongliranje, nadzor nad žogo, vrgel-ins, vse te program usposabljanja mora le solo nogomet usposabljanja opreme.

Visoka kakovost ensurance:žogo imetnik je dovolj močna, da zadrži žogo trdno in visoko kakovost elastičnega najlon materiala, močne sponke, drobni vbodi zagotovitev pomoči za usposabljanje, trajno trajnosti, ki vam zagotavlja brca dolgo časa.

Pefert nogomet usposabljanja oprema:Z 18 metrov dolgo močno raztezajo vrv za največje stik brez lovi žogo, to nogometni trener, ki se lahko uporabijo v vseh prostoren okolico, kot so dvorišča, vrtove, in drugih krajih okoli hiše, itd.

Nastavljiv pas in žogo imetnik :Nastavljiva in trajne Sponke pritrdilni pas in univerzalno žogo imetnik, ki je primerna za različne ravni športni copati otroci, mladina, odrasli in vse velikosti žogo, kot so 3, 4, 5.

Najboljši nogomet darilo/nogomet pal za otroke:To nogometni trener, ki je kot nalašč za navdušen nogometni igralci.Če ste trenira nogomet spretnosti usposabljanja, kot so brca in ustavljanje žogo, ta nogomet/odbojka praksi opreme lahko preprosto in učinkovito pomagal vaš otrok naučiti, kako za nadzor nad žogo.

Barva:Črna+rumena

Material:Potapljanje krpo

Vsebina Paketa:

1 * Nogomet Pasu Trener

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5