Opis

Opis izdelka

Značilnosti:

1. Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ki niso strupene.Priporočeno za otroke nad 8 let.Vsebuje 1000 uganke, in končal velikost je približno za 25,6 cm*za 25,6 cm/65*65 cm.

2. Preživite sproščujoče časa z družino in prijatelji.Dokončanje uganke skupaj lahko ne samo vaja, logika in senzoričnih usklajevanje.Hkrati pa vam ponuja tudi možnost, da vzpostavljanju tesnejših odnosov in prijetno vzdušje z drugimi.

3. Sestavljanke uganke, ki se lahko uporablja tudi za izboljšanje kognitivnih sposobnosti.Razvoj roko oči usklajevanja, finih motoričnih spretnosti, spretnosti za reševanje problemov, oblike priznavanja znanja in spretnosti, spomin in sposobnost za dokončanje opravila.

4. Jigsaw uganke, otrok izobraževalne igrače, igrače za razvoj obveščevalne in obveščevalno dejavnost.Puzzle igre so ena od čarobnih iger, ki nikoli ne gre iz slog.Učinkovito spodbujanje ljudi, misleč, vlak svoje razmišljanje, sodbe in potrpežljivost.

5. Sestavljanke uganke, pomiri um in sprožijo ustvarjalne meditacije članice.Uporabljajo naše ustvarjalnosti znova možganov in postala najbolj dragocena starš-otrok igra.Intelektualna igra za odrasle in otroke.Dobra izbira za rojstni dan in Božična darila.

Specifikacija:

Material: okolju zaščitni papir

Velikost: o za 25,6 cm*za 25,6 cm/65*65 cm

Pakiranje velikost: o 25.5*20.3*5.3 cm/10.04*7.99*2.09 v

Seznam Vsebine:

1*Sestavljanke (1000 Kosov)

Dodatne Informacije

Številka Modela jigsaw puzzle
Sestavljanke Slog skupno
Slog Živali
Spol Unisex
Material Papir
Opozorilo NO
Starostni Razpon 5-7 Let, 8-11 Let, 12-15 Let, Odrasli, > 8 let, > 3 let, > 6 let
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5