Opis

Opis izdelka

Kariran Električna Ogrevana Odejo, Blazino za 12V Avto Suv Rv Runo Ogrevano Odeja, Temperatura Nastavljiva Toplo Odejo za Jesen Zimo

Funkcija:

1. Material: iz visoko kakovostnega materiala, udoben na dotik.To se lahko segreje in je tudi toplotna izolacija učinek.

2. Nadzor: nadzor Temperature: 2-hitro preklapljanje; HI/off/LO 3-hitro preklapljanje, ki se lahko prilagodi glede na temperaturo v avtomobilu, da izpolnjujejo različne potrebe.

3. Več varnosti: 30-IH hitro ogrevanje, trajnostno toplino, visoke temperature samodejni izklop zaščite, spremstvo vaše zdravje in udobje.

4. Preprosto delovanje: 1,5 metrov dolgi kabel lahko neposredno priključen v vtičnico cigaretnega vžigalnika.V zimskem času, nikoli ne boste počutili hladno, ko je sedel v avto.

5. Področje Uporabe: Uporabite tudi v dodatne odeje za cestna potovanja, kampiranje, tailgates, sili odeje, čolni, RVs, itd.Ohranjanje vas toplo in udobno v mrzlih zimah, to je veliko darilo za vaše prijatelje in družino.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Ime: 12V avto ogrevanje odejo

Material: Striženo plišastih (kariran)

Velikost: 145*100 iti ven

Moč: 45W

Temperatura: temperaturo površine izdelka je približno 45 stopinj

Pakiranje: PVC vrečko

2 orodja oziroma: nizke temperature je 30-40°, in visoka temperatura je pod 65° vnesite konstantno temperaturo članica

Paket vključuje: 1* Električna Odeja

Opomba:

Ta izdelek ni stroj, samo obrišite z vlažno brisačo!

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5