Opis

Opis izdelka

[Dodate več prostora za shranjevanje] sedež prostor za shranjevanje se lahko večja veliko in veliko manjše predmete je mogoče shraniti.

[Združljivostni]najbolj primeren pribor za Tesla Model Y tako daleč, da v celoti izkoristijo prostor pod sedežem za shranjevanje in organizacijo, se popolnoma prilegajo v letu 2020 2021 in 2022 Model Y.

[ Škatla za shranjevanje] Shranijo pod za Tesla Model Y sedež, se uporablja za shranjevanje majhnih predmetov za vsakodnevno uporabo, vključno z: pijač, tkiva, dežniki, orodja, čevlji in celo uporabite ga lahko kot smeti lahko.Do 4 predaloma se lahko namesti, ki se lahko uporablja za sprednje in zadnje potnike.In to ne vpliva na prilagoditev sedež!

[Visoko kakovostnih materialov]Narejen iz ABS materiala, močan in trpežen, površina je prekrita z nekosmičena, klobučevine, ki je povezano z Modelom Y notranjosti materiala, to ne bo hrupa med vožnjo, in ne poškoduje vaš reč!

[Enostaven za Uporabo]ni zapleten postopek namestitve na vse, samo potisnite pod sedežem, lahko skrije, ko je ne potrebujete, ga ne bo našel, in ko jo potrebujete, samo potegnite ga ven kot predal.

[Odlično Za Tesla Pribor]Po tem, ko ste ga uporabili, vam bo všeč ta konfiguracija, tako da je vaš avto ni več nered, in bo kmalu postali organizirani.

Tip: Pod Sedež Škatla Za Shranjevanje/Vrečko

barva:Črna

Material:ABS

Vsebina Paketa:

1 x Pod Sedež Shranjevanje Organizator

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Vrsta Pod Sedež Škatla Za Shranjevanje/Vrečko
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5