Opis

Opis izdelka

IWIN-40 ASTM Konkretne Moč Tester Pull Off Test Opreme Opis Izdelka

IWIN-40 tip večnamensko pull off tester je razvil Cangzhou Iwin Testiranje Opreme Co.,Ltd.To se uporablja predvsem za odkrivanje trdnost betona po namestitvi in izvlecite in preverite vezavo trdnost betona, obrnjena proti opeke, mozaiki, in steno ali tla in trdnosti betona, kemičnih sidro risanje test.

Ta instrument je majhna hidravlične sile-merilne naprave.Pri testiranju lepilna moč okrasne opeke, tri-točka counterforce podporo se uporablja za ustvarjanje natezne sile na material lepilo dekorativne opeke.Konkretno je preizkušen z uporabo načela post-namestitev in ekstrakcijo.Sila, ki je potrebna za sidro konkreten v konkretnih se uporablja za izračun trdnosti betona.

Instrument je sestavljen iz s-ognjišče jack, ročno črpalko, trikotni ohišje, in sile na merilni napravi.Ima značilnosti enega stroja in dve uporablja, roman strukturo, majhna velikost, primerno delovanje in dokončanje naloge.

Ime izdelka Digitalni Prikaz Pull Off Tester Naprav način Prikaza KN,Mpa Prilagodljiv in nastavljiv Kap hidravlični cilinder, 8 mm Merilno območje 0-40KN Ločljivost 0.001 KN Merilna natančnost Boljšo od 1%(F. E) Vrha pridržite, DA s Tekočimi kristali, razsvetljava, DA Je numerično popravek Visoko natančnost odkrivanja Napajanje 8.4 V Visoko zmogljiva litijeva baterija Samodejni izklop DA

Embalaža & Dostava

Trmast inženiring box embalaže, s kartonom zunaj.

Informacije O Podjetju

Aplikacije

Sorodni Izdelki

Pogosta VPRAŠANJA

V: ali Se vaše podjetje za trgovanje z eno ali tovarne?

A: Factory+ trgovini (integracija), Več kot 10 let, ki se osredotočajo na test instrumentov področju.

Q: Po oddaji naročila, ko za dostavo?

A: na Splošno, o 10-25days, Če imamo zaloge, bomo lahko poskrbeli za pošiljke v 3 dneh, se zavedajte, da je naša proizvodnja svinca čas je odvisna od specifičnih predmetov in količine artiklov.

Q: Kaj pa garancija s poprodajnimi storitvami?

A: testiranje stroj je zagotovljeno za 12 mesecev za gaotiejian, mi vam lahko pomaga popraviti vaš problem con troller svobodno, tudi ne gre iz naše tovarne.Po garanciji, strokovno poprodajne storitve ekipe bo odlično tehnično podporo in pomoč gostje reševanje problemov, medtem ko uporabljate naš izdelek, ročaji gost težav in pritožb, strokovno in pravočasno.

Q: Kaj o izdelku " storitve in qualit?

A: Vsak instrumentov se mora opraviti 100% kakovost pregled in test, ko odpremo in dostavo blaga uporabo Izdelka usposabljanje, vsak naš izdelek zagotoviti video usposabljanje za pokazal, kako namestiti delujejo Bomo lahko poskrbeli inženir vlak delovanje opreme za stranke s podjetje, ko ga potrebujete.izdelki so široko priznane in zaupanja, ki ga uporabniki.

Dodatne Informacije

shranjevanje podatkov 500
Poreklo Celinska Kitajska
Napajanje 8.4 V
Številka Modela IWIN-40
Uporaba Pull off test sile
Ime Izdelka IWIN-40 ASTM Konkretne Moč Tester Pull Off Test Opreme
vrh držite Da,
Garancija 1 leto, 1 leto
Po meri za podporo Oem
Moč Hidravlični
Kraj Izvora Hebei, Cangzhou
Merilno Območje 0-40KN
Natančnost Merjenja Bolje than1%(F. E)
Funkcija Konkretne moč test
Certificiranje ce, ISO
Ločljivost 0.001 KN
Blagovna Znamka LanYuXuan, IWIN

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5