Opis

Opis izdelka

Gaming Palčko Super Hiter Odziv Polnilne Naprave, združljive Brezžične Palčko

Specifikacije:

To palčko, je dobra zamenjava za vaše zdrobljen ena, ker je njegova funkcija je enaka kot originalna.

Boste imeli odlično in nemoteno uporabo izkušnje s tem palčko, ker ima nastavljiv motor vibracij, hitro, visoko občutljivost in hiter odziv.

Je izdelan iz ABS materiala.Zasnovan je tako, s turbo nastavitev funkcije, hitrost turbo lahko spremenite, zaslon tipka, žiroskop, težo, indukcije in druge funkcije.

Dolžina tega izdelka je 16 cm, širina je 13 cm in višine 6 cm.Podpira gostiteljice wake up funkcija in koda za izklop povezave.

Podpira povezavo kabla s Stikalom gostiteljice, PS3/ smart TV/TV polje.Podpira tudi kabelsko povezavo z Stikalo za gostiteljice, za PS3/ smart TV/TV polje.

Ime Izdelka: Gamepad

Model: TNS-2101

Baterija Kapaciteta: 600mAh(Vključene)

Združljiv Sistem: Android 6.0 in novejši, za iOS, za PS3. za PC, Windows 7 in Zgoraj

Lastnosti: Ponovno Polnjenje, Občutljive, Nastavljive Vibracije

Velikost Podrobnosti:

L: 16 cm/6.3", W: 13cm/5.12", H: 6 cm/2.36"(Pribl.)

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.Stikalo za način Povezave 1, se Pred uporabo brezžične povezave, se prepričajte, da N-S konzolo sistema vstopi: "Upravljavec", Spremenite prijem,/da bi v seznanjene članice. 2, Na krmilnik, dolgo, pritisnite tipko "B" + "HOME" gumb za 2 sekundi, da moč in vnesete način za seznanjanje.LED1-LED4 na krmilnik bo začel utripati hitreje, in ko eno lučka sveti, krmilnik in konzole so uspešno seznanjeni.Kratko pritisnite tipko DOMOV, da se vrnete na povezavo, LED1-LED4 žaluzije počasi in ustrezno indikator sveti po uspešni vzpostavitvi povezave.za Android način Povezave (za Android standard HID načinu): Pritisnite kombinacijo tipko "X" + "DOMA" za 2 sekundi, vnesite Bluetooth-združljiv način iskanja.LED2 in LED3 flash hitro najti Bluetooth, združljiva seznanjanje ime "Gamepad".Po uspešnem seznanjanju LED2 in LED3 bo enakomerno in krmilnik bo vnesite Android način.Igro lahko igrate na podlagi standardnih Android protokol, ali pa obiščite Grozdja Arcade in prenesete igro.Opomba: za Android način, brez vibriranja funkcijo, ni šest-osni funkcijo.Gumb po meri programiranje: 1, Funkcija za nastavitev makro program izklop: Pritisnite in držite pritisnjeno tipko "+" ključ in makro program (M1 ali M2) tipko za 2 sekundi in ustrezne 3D lučka počasi utripa, kar pomeni, da je način programa je vpisana. 2 Pritisnite gumb po meri, ki se določi.Če 3D znak bliskavice s hitro, to pomeni, da je funkcija tipke nastavljena je izbrana.Pritisnite (M1 ali M2) gumb in 3D kazalnik vrne recovery vrednost, to pomeni, da je funkcija tipke nastavljena uspešno.Makro programiranje funkcije: Več ključnih korakov lahko nastavite: 3, Dolgo pritisnite na "+" ključ in makro programsko tipko za 2 sekundi in ustrezne 3D lučka utripa počasi, kar pomeni, da je način programa je vpisana. 4, Nato pritisnite kombinacijo tipk, da bi (podprtih tipke so: A/B/X/Y/+/-/L/R/ZL/ZR/ "Križ" tipke (gor, dol, levo, desno), L3 gumb (levo 3D palčko pritisnite gumb), R3 (gumb desno 3D palčko pritisnite gumb)), in nato pritisnite (M1 ali M2) gumb še enkrat.Ustrezne 3D svetlobe vrne recovery vrednost, ki označuje, da je tipka je bila uspešno nastavljeni. 5, Funkcija obračun osebnih meri tipka: dolgo pritisnite tipko "-" in makro programsko tipko za 2 sekundi, ustrezne 3D lučka utripa, po čiščenju, 3D-lučka bo na kratko off. 6, Vse funkcije gumbov Jasno gumb po meri: Držite "-" gumb za 5 sekund.3D kazalnik utripa počasi na izključeno, da je vse po meri funkcije gumbov ponastavijo na nič.Opomba: Obračun po meri tipke skok na prejšnji vmesnik je normalno, ne vplivajo na obračun.

Paket Vključuje:

1 x Gamepad

1 x USB Kabel

1 x dodatno Opremo

1 x Uporabniški Priročnik

Dodatne Informacije

Certificiranje NOBEN
Paket Da,
Vrsta Blazinice
Združljiv Znamko/Model Nintendo
Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta Vmesnika bluetooth
Sprožilec, Tip Nelinearne
Blagovna Znamka Mcoplus

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5