Opis

Opis izdelka

Bullet Točk:

1、【Varne in Okoljsko】: Izdelan iz visoko kakovostnega materiala, buče nalepka varno in okolju prijazno.Halloween nalepko je trmast, trajno, in ne enostavno za škodo.

2、【Edinstven Design】: slogi Halloween nalepke so edinstven design, featuring počitnice klasike, kot so buče.Buče nalepke prinaša sablastan vzdušje za noč Čarovnic.

3、【Majhno Stopinjo】: Halloween nalepko je enostaven za shranjevanje, brez upoštevanja preveč prostora.Buče nalepke je majhen in kompakten, tako da si lahko je kjerkoli.

4、【Veliko Darilo】: Bučna nalepke so priljubljena stranka korist za otroke in velik okras za noč Čarovnic stranke.Halloween nalepke so super kot darilo za družino in prijatelje.

5、【Vsestransko Uporabo】: Te nalepke se lahko uporablja za Halloween stranke, tematske strani, itd.Buče nalepka bo zabavno za otroke in odrasle, in se lahko uporablja tudi kot stranka igra nagrado.

Opis:

Kot najljubša stranka, darilo za otroke, bučno nalepke je dekoracijo postavka za Halloween stranke, ki prinaša zabavo za otroke in odrasle.

Specifikacije:

Ime: Halloween Buče Nalepke

Velikost: približno 10*4 cm/3.93*znašala 1,57 v

Material: papir + plaketa

Seznam Vsebine:

Halloween Nalepke*500

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in ustrelil kotom, da je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska
Certificiranje NOBEN
Številka Modela Bučna Nalepka
Priporočamo, Starost 3-6y, 6-12y, 14+y, 12+y

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5