Opis

Opis izdelka

modname=ckeditor Tip 1: 2S napajanje (6-13v),Končni izdelek (brez prenos slik) podpira običajen zaslon Tip 2: 2S napajanje (6-13v),Končni izdelek (s sliko prenos in sprejem

Tpe 3:2S napajanje (6-13v), končni izdelek (brez sliki), podpora DLED zaslon

Tip 4: 1 napajalnik (3-4.2 V),Končni izdelek (brez prenos slik) podpira običajen zaslon Tip 5: 1 napajalnik (3-4.2 V),Končni izdelek (s sliko prenos in sprejem

Tip 6: 1 napajalnik (3-4.2 V), končni izdelek (brez sliki), podpora DLED zaslon

Dimenzije: 3.8*4 CM MINI sedma izdaja vključuje samodejno dimnikar, ki prejemajo funkcijo 5,8 g graf menjalnik, nove anti-reverse povezave vezja, moč signala vrne, moč napetost vrniti.

Nova izdaja opombe:

1. Novo dvojno napetost podpora: 3-4.5 za nizko napetost različico, 6-13v za visoke napetosti različico;

2. Optimizacijo napajanje in filter vezje za izboljšanje napajanje obseg in splošno stabilnost;

3. Dodatno hladilno telo za prenos slike, učinkovito izboljšanje stabilnosti slika prenos;

4. Dodaj anti-statični premaz za preprečevanje statične motnje;

5. Optimizacijo ključni položaj Nastavitve za enostavno upravljanje;

6. Add 4 montaža pritrdilne luknje, v novo risbo bodo posodobljene;

Kaj dodatki, ki so potrebni za montažo popolni daljinsko upravljanje?

1. Daljinski upravljalnik lupini x1 sklop, MINI motherboard x1pcs, pet-način preklopite x2pcs, rocker potenciometer skupščine x2pcs, gumb za potenciometer x3pcs, drugi in tretji prestavi stikalo x5pcs, brezžični modul x1pcs, zaslon x1pcs, ki podpira baterije x1pcs, stikalo za vklop x1pcs, simulator vmesnik x1pcs.

Opis izdelka:

Prazno odbor: samo eno PCB board, brez kakršnih koli elektronskih komponent

Ne 5.8 g za končnih izdelkov: končnih proizvodov za daljinski nadzor glavni nadzorni odbor (no 5.8 g sliko prenosa), ki so bili varjene in prilagoditi, vključno z ustrezno podporo linije

Končni izdelek z 5.8 g: končni izdelek daljinskega upravljalnika odbor, ki je bil varjene in debugged je opremljen z 5.8 g sliko, pošiljanje in prejemanje del, vključno z ustrezno podporo žice

končni izdelki podpora OLED ali običajen zaslon: samo eno od dveh zaslonov lahko podpira, ni hkrati

Poudarki: 1. Končni izdelki: v končni izdelki so bili debugged in preizkušen, pred dobavo, in zunanji deli se lahko dela po montaži (kot zaslona, preklop palčko, potenciometer, brezžični modul, itd.); 3. Napajanje: po prejemu blaga, ne hitenja na testu moči.Najprej preverite, ali je delovni napetosti kupili končnih izdelkov, ki je 1S napajanje različico ali 2S napajanje različico, tako da se prepreči nenamerno visoke napetosti poškodbe matične plošče, kar povzroča nepotrebne izgube; 4. Informacije: po prejetju blaga, se prosimo najprej obrnite na trgovino, da pridobi ustrezne informacije, po podrobni obravnavi, montažo napeljave, ne razumem store bo odgovor v podrobnosti. 5. Ožičenje: ožičenje ni po meri.Vsako serijo nakup se lahko razlikujejo.

Opis funkcij:

Vsi Kitajski meni zaslon, enostaven za nastaviti podatke nazaj!Tri generacije core funkcije, vam v vsakem trenutku vedeti, koliko letal moč, dober signal.

Močan PPM signal input/output, ki se lahko uporablja za igranje simulatorji, trener način z novim igralcem, in lahko prilagodite tudi kartiranje poti, dve daljinski upravljalniki za delovanje modela ali chase iz PPM razširitev glavo.

Podpora programabilni samodejno dejanje generator, gumb lahko vaš model, da bi prednastavitev delovanja. \ 2.4 g polno frekvenca skeniranja če želite preveriti kakovost signala in se izognili morebitnim motnjam virov.

Multi-model parameter shranjevanje, fine tuning, kanal odprave, krmila za nadzor glasnosti, linearne prilagoditev po meri nadzor mešalnik, po meri frekvenčnih skokov, napetost akumulatorja zaslon, nizka napetost alarm, zvoka, daljinsko upravljanje čas opomnika, zagon self-preverjanje in druge funkcije, do 7 analogni kanali, 5 preklapljati med kanali.

Dodatne Informacije

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5